A jakej je tam teda ten kurz na převod, když platim v obchodě v CZK a skrill mam v USD?

Moderátor: mnouckk
Chci se zeptat, není nějaký problém při výběru a placení kartou jak v kamenných obchodech nebo na internetu, když budu mít účet na MB v USD? (kromě poplatků). A rozumím tomu dobře, že když si teda pořídím tu kartu tak se nemusím starat o to jestli porušuju zákony a mohl bych mít nějaké problémy? Když si tedy budu peníze posílat jen z heren na MB a zpět a platit budu jen přes MB kartu a můj účet u banky do toho nebude nijak zapojen (pokud tedy nepočítám vklad z mého účtu na MB)? Díky za odpověďGoding píše:Kartu si určitě pořiď. Mám ji sice jen pár měsíců, ale bez problémů s tím platím jak na netu, tak i v obchodech. Nemusíš si nic přeposílat na bankovní účet a peníze co máš na Skrillu jsou hned dostupné. Dá se vybírat i z bankomatu za cca 40-50kč.Vocaaas píše:Diky za info..Pan Pavek píše:Prave mi prisiel email, ze Moneybookers bude menit poplatky pre vybery a posielanie penazi. Viac info tu https://www.skrill.com/cz/osobni/poplatky/poplatky mi neprijdou tak hrozny. Jinak mas tu jejich platebni kartu? Uvazuju, ze si ji poridim.
Ještě jsem si pročítal obchodní podmínky u Skrillu a narazil jsem na tohle: 11.2. Je přísně zakázáno činit platby nebo dostávat platby od osob či subjektů nabízejících nelegální hazardní služby, včetně (ale bez omezení na) ilegálních sportovních sázek, her v kasinu a her pokeru. Není to trochu problém?A_Rimmer píše:Ziadny problem s tym mat urcite nebudes, pri platbe v obchodoch a na internete dokonca ani nie su ziadne poplatky. Ziadne zakony tiez urcite porusovat nebudes.
2,95 EURdavidx178 píše:Když si posílám z MB na svůj učet v bance peníze kolik platím poplatek ?