od Kriwiczsky
čtv 26. čer 2014 15:30:46
čtv 26. čer 2014 15:30:46
Ahojte aréňaci!
Týmto by som chcel spraviť prieskum a diskusiu na tému, či by bol záujem o založenie MOTIVAČNEJ SKUPINY CASH GAME.
V čom by to spočívalo:
1. Záujemcovia by v jednom spoločnom vlákne písali reporty aspoň raz za týždeň, ale ideálne po každej session, pred session, počas štúdia, pocity, nové poznania, nové formy štúdia, rozpisovali svoje nedostatky, postovali zaujímové handy, koncepty, hoc aj spew, emočné rozpoloženie - proste aktívne prispievať čo najčastejšie o všetkom okolo Vášho hrania.
2. Záujemcovia by si vytýčili krátkodobé a dlhodobé ciele
3. Záujemcovia by podľa mňa mali hrať +- podobné stakes, napr. od nl5 do nl25, aby tu bola motivácia ďalej stúpať, a aby hráči už nejaký základ mali, ale toto nemusí byť podmienka, je to taký návrh.
4. Cielom motivačnej skupiny nebude nejaký prophet, alebo trestanie za nesplnenie cielov. Išlo by najmä o tom, že každý z nás podáva niekedy lepšie výsledky, má hot run, bad run, niekedy väčšiu motiváciu, a tým pádom uverejňovanie úspechov a hlavne snaženie jedného môže motivovať ostatných k tvrdej práci. Vždy sa nájde jeden ťahúň na čele.
Preto by som bol rád aby bolo vlákno čo najúprimnejšie, neuverejňovať len úspechy ale aj pády.
5. Skupiny by nemali byť moc úzka ani široká. CCa 3-6 ľudí aby to nestrácalo na prehľadnosti.
Vlákno a návrhy sú otvorené pre nejaké postrehy.
Samozrejme ak nebude dopyt a záujemcovia, tak projekt padá, ale bola by to škoda. Na tomto princípe sa dokážu motivovať aj middle high stakes hráči, takže prečo by to nefungovalo na mikro.
Ostávam s pozdravom, záujemcovia hláste, poprípade hate-jte. Osobne by som opäť rád videl tightfisha pri cash game
.
Týmto by som chcel spraviť prieskum a diskusiu na tému, či by bol záujem o založenie MOTIVAČNEJ SKUPINY CASH GAME.
V čom by to spočívalo:

Preto by som bol rád aby bolo vlákno čo najúprimnejšie, neuverejňovať len úspechy ale aj pády.

Vlákno a návrhy sú otvorené pre nejaké postrehy.

Samozrejme ak nebude dopyt a záujemcovia, tak projekt padá, ale bola by to škoda. Na tomto princípe sa dokážu motivovať aj middle high stakes hráči, takže prečo by to nefungovalo na mikro.
Ostávam s pozdravom, záujemcovia hláste, poprípade hate-jte. Osobne by som opäť rád videl tightfisha pri cash game

Naposledy upravil(a) Kriwiczsky dne ned 5. říj 2014 18:02:13, celkem upraveno 1 x.
Keby si dačo v živote potreboval ... HOCIČO ... ta si to kup.
Pišta Lakatoš
Pišta Lakatoš