WPT main - super turnaj, podle mého nejlepší struktura z velkých turnajů (bud-li mít chvilku, doplním svou srovnávací tabulku EPT/PPM o WPT).
Trochu se ještě vrátím k průběhu WPT. Den jedna byl super. Měl jsem stůl, kde dva hráči v pozici na mě byli tight, žádné light tříbety, a tak jsem mohl realizovat dost své ekvity. Jediný silný hráč byl Vrakas, se kterým jsem se často dostával do sehrávek a i když mě to párkrát řízlo, tak jsem s ním měl pozitivní bilanci. Párkrát mi přišla i prémiovka, i když jsem na ni nedostal žádnou akci, tak je to příjemné.
Den 2 byl o poznání těžší. Přímou pozici na mě měl Chrostofer Puetz a ten mě opravdu pěkně pucoval, žádný můj open nezůstal nepovšimnut. Protože se rychle načipoval a pak mě kryl a protože ve dni 2 zrovna žádné prémiovky nechodily, bylo to těžké hrát na něj zpátky. (Asi se s ním nehrálo snadno ani ostatním, protože turnaj vyhrál

) A když to prošlo přes něj, dostalo se to čiplídrovi Timergazinovi a ten se toho nebál - zkrotil ho až Panjak na TV tablu po mém vypadnutí. Horko těžko jsem udržoval stack. Po přesazení na TV table mi přibyli další 2 Rusové. Maxima Panjaka jsem znal jen rámcově, teď už vím, jaký je to střelec. Ten Šuluchija se taky ukázal jako divočák, taky jsem se s ním bez karet do křížku nepouštěl.
První open do Panjaka kupodivu prošel, druhý open jsem dostal tříbet a pokorně jsem šestky zahodil (ve stremu se omylem ukazuje ruka z předchozí hendy. Defend od Rasmusena jsem kupodivu uhrál když podle mého chybně ne c-betoval desitky na flopu 4J4 a nechal mi zadarmo trefit krále na turnu. Zářez

do 97off mě trošku rozhodil, AT do openu (s AT) a tříbetu (s AT) jsem bez dlouhého námyslu zahodil a závěr jsem už rozebíral.
Přesto mám jedno pozitivum: poprvé po 3 letech na TV streamech mě komentátoři šíleně neseřvali za nějakou sehrávku, skoro jako bych to zahrál "správně". Ale lepší bejt šťastnej, než dobrej a to jsem tedy nebyl.
Poučení 1 : zlepšit hru s menším stackem
Poučení 2: vybírat si turnaje s dobrou strukturou. Pro rekreačního hráče je ovšem těžké skloubit vícedenní turnaje s prací...
Takže tento týden Bounty Highroller v Savarinu a pak snad něco z WSOPC.