od maXX
sob 11. dub 2020 20:35:20
sob 11. dub 2020 20:35:20
Mam opacnej problem, hral bych furt. Tohle tady dlouho nebylo a nebude 

64o

Musím dát Lukášovi za pravdu, že poker na SYNOT TIPu je v této době pole neorané. Vím, že když někdo chodí do lesa na houby, tak by neměl prozrazovat svá tajná místa "kde rostou". Přesně tak mi to připadá na ST. NAvíc Synot pružně zareagoval a není problém najít už akci na NL15K a NL20K.alkaatch píše: ↑pát 27. bře 2020 10:02:20
Je to originál jako někde na živáku v kasínu, takjže velmi hratelné, ale i musíš počítat s tím, že i tempo hry tomu teda odpovídá. Bežně tam teď jede 1-2 stoly NL10k, 1-2 NL5k, nějaké NL2k atd takže není problém tam pustit session. Crusher sem teda rozhodně nebyl, fakt jsem nehrál moc dobře, do toho jsem asi třikrát nevytočil preflop
...no znáš to
Ale PA kolega Oušek tam zarobil nějaké dobré peníze co jsem koukal.
Jo v poho jen mi prislo ze posledni dobou uz "nazor" pretekl ve vylozenou "averzi" ikdyz se to da chapat samozrejme. Druha vec je ta ze ok laguje to, vsichni to vedi a stejne to zapnou to je pro me vic k nepochopeni nez to ze ps.cz laguje.
má tam stejný jako tadyMagicman3009 píše: ↑pát 5. čer 2020 11:20:40Pod jakym nickem hrajes na Synottipu, jestli to neni tajny![]()
Dávky v hmotné nouzi o kterých mluví body a),b) jsou příspěvek na živobytí a doplatek na bydlení (což je jiná dávka než příspěvek na bydlení!). Žádné jiné dávky, příspěvky nebo jiná podpora státu nemá na zápis do rejstříku vliv. Do rejstříku tak nebudete zapsání, pokud pobíráte například: příspěvek na bydlení, podporu v nezaměstnanosti, rodičovský příspěvek, mateřskou, porodné, pohřebné, přídavek na dítě, příspěvek na péči, dávky pěstounské péče.