od HAAANZ
stř 21. říj 2020 18:56:58
stř 21. říj 2020 18:56:58
Moderátor: T-fon
Už se to tu kdysi řešilo. Pokud ale nemají kluci nějaké nové info, tak to nevypadá reálně. Alkaatch asi bude vědět více.Jamex píše: ↑stř 21. říj 2020 19:09:01Mate prosim nejake informace, kdy by na ps mohli zprovoznit registraci do turnaju bez podminky 50 % garance? A potom i ty satelity?
Toto prece jiz ze zakona muze fungovat spravne?
Opravdu s tim my hraci nebo asociace nedokazeme nic udelat, aby se to na ps alespon trochu zlepsilo pro cz? Diky.
Jak se teda dá vypnout? Nějak mi to nefunguje i když to změním v tom user.ini.A_Rimmer píše:Ja mam opacny problem.. Precital som tvoj prispevok a skusil vypnut auroru. Vypol som ju a uz nejde zapnut znova!Vie mi niekto poradit ako ju zapnem znova?? Pouzivam totiz soft, ktory ide len s aurorou, takze som nahraty.
V options uz ta moznost kde sa dala vypnut nie je, na googli som nasiel len ako ju vypnut, zapnut nic. Preinstaloval som klienta, ale ked som tam nakopiraval svoj user.ini, zase je vypnuta bez moznosti zapnut. Wtf? V user.ini je polozka auroragraphics=0, ale aj ked to prepisem na 1 tak sa nic nedeje, stale nemam auroru.. Mate niekto nejaky napad co s tym?? Zapeklita situacia.
Stiahnut holeho cisteho klienta a znovu si manualne vsetko nastavovat sa mi moc nechce.
No ja som to vypol niekde v Settings->Table appearance, ale neviem pod ktorou zalozkou to bolo. Proste som na ne klikal a ked som to zbadal, tak som to vypol (bolo to uplne hore, nahlad tej aurory a pod tym obrazkom zaskrtnute policko "Enable aurora engine" alebo nejak podobne), tym odskrtnutim to prave zmizlo, restartol sa klient a uz to neviem aktivovat znova.
Teraz som to skusil aj ja a nefunguje, klient si vynuti update, na starsej verzii sa uz hrat neda. Takze bohuzial, aurory sa uz nezbavime, nezostava nic ine len si zvyknut a pockat, kym vyvojari pomocnych softov zareaguju.
https://starshelper.net/en/forum/thread?tid=1937 To může být docela problém.
Nemusíš mít strach, jede to "normálně" a na nějaké niance si zvykneš.illbemilllion píše: ↑čtv 22. říj 2020 10:45:40mne to zatim jede bez aurory, asi se mi to jeste neupdatovalo... tak jen doufam, ze to vydrzi co nejdyl
Supr, tohle funguje. Pro jistotu sem ty soubory zkopiroval do jine slozky nez sem to smazal, kdyby nahodou zmizelo nastaveni co tam mam ale vratilo se to zpatky.
Vůbec nevím o tom, že by to PS měli v plánu a nic moc s tím dělat nemůžeme. Nemáme se ani s kým bavit, protože nevím o nikom kdo by se u PS staral o CZ trh. V podstatě jediné co můžeme dělat je psát na support. PS má teď prioritu USA a CZ trh stejně jako další menší trhy jedou strategii: získat licenci a nechat to běžet volnoběhem s minimálními náklady.Mate prosim nejake informace, kdy by na ps mohli zprovoznit registraci do turnaju bez podminky 50 % garance? A potom i ty satelity? Toto prece jiz ze zakona muze fungovat spravne?
Opravdu s tim my hraci nebo asociace nedokazeme nic udelat, aby se to na ps alespon trochu zlepsilo pro cz? Diky.