od 2player2
pon 2. dub 2012 20:41:22
pon 2. dub 2012 20:41:22
Nazdar lidi. Nikdy mě nenapadlo, že budu diskutovat zrovna tady. Ale musim si prostě pobrečet, od toho tu ten crying room je. Nedávno sem tu diskutoval svoji hru, kde mi týpci pomohli odhalit hlavní dvě slabiny, na kerejch pracuju. ALE. Ale i tak. Posledních 3 tejdny (13k hand) se mi nedaří a nedaří. Pár swingama už sem si prošel u SnG a tak. Takže to psychicky zvládám celkem v pohodě. ALE. Ale už mě to docela prudí. Potřeboval bych nějak povzbudit! Shrnu to do několika bodů:
* kdykoliv mám monster, všichni fold
* kdykoliv mám monster a dostanu call, na flopu příde buď fold nebo reraise
* kdykoliv mám monster na BB, všichni zahodí
* kdykoliv raisnu střední pár, něco jako 88, dostanu reraise
* kdykoliv třefim set, nikdo necallne muj cbet na flopu, a to ani na flopu, kde je plno draw proti dvěma hráčům
* poslední dobou každou chvíli dostávám reraise, kdy nemužu callnout, nebo kdy vubec nevim, na čem sem
* kdykoliv 3betnu třeba AK, týpek do mě donkbetne cca 2/3 potu na flopu, kerej mě minul
* kdykoliv izoluju limpera (například s KJ), týpek donkbetne cca 2/3 potu na flopu, kerej mě minul
* kdykoliv necbetuju (na nevhodym flopu), nebo cbetnu a pak checknu turn (když to prostě nevyjde), týpek vždycky betne a já musim složit, protože nic nemám, nemám ani odds
* kdykoliv se takle pokusim pot ukrást já, týpek dicky callne a něco má
* jako na potvoru eště todle - sobota: ve třech lidech allin, pot 12 dolarů, cca 80% na výhru.. prohraju
* neděle - ve třech lidech all in před flopem, já mám AA a 85%, pot 15 doláčů.. prohraju
* to "kdykoliv" berte s rezervou
A eště jedna věc: co myslíte o minreise/4b z ep? Esa?
Přesto všechno mě poker pořád baví, pořád hraju, pořád si projíždim svoje handy. Analyzuju, šťourám se v nich. Pořád jedu.
* kdykoliv mám monster, všichni fold
* kdykoliv mám monster a dostanu call, na flopu příde buď fold nebo reraise
* kdykoliv mám monster na BB, všichni zahodí
* kdykoliv raisnu střední pár, něco jako 88, dostanu reraise
* kdykoliv třefim set, nikdo necallne muj cbet na flopu, a to ani na flopu, kde je plno draw proti dvěma hráčům
* poslední dobou každou chvíli dostávám reraise, kdy nemužu callnout, nebo kdy vubec nevim, na čem sem
* kdykoliv 3betnu třeba AK, týpek do mě donkbetne cca 2/3 potu na flopu, kerej mě minul
* kdykoliv izoluju limpera (například s KJ), týpek donkbetne cca 2/3 potu na flopu, kerej mě minul
* kdykoliv necbetuju (na nevhodym flopu), nebo cbetnu a pak checknu turn (když to prostě nevyjde), týpek vždycky betne a já musim složit, protože nic nemám, nemám ani odds
* kdykoliv se takle pokusim pot ukrást já, týpek dicky callne a něco má
* jako na potvoru eště todle - sobota: ve třech lidech allin, pot 12 dolarů, cca 80% na výhru.. prohraju
* neděle - ve třech lidech all in před flopem, já mám AA a 85%, pot 15 doláčů.. prohraju
* to "kdykoliv" berte s rezervou
A eště jedna věc: co myslíte o minreise/4b z ep? Esa?
Přesto všechno mě poker pořád baví, pořád hraju, pořád si projíždim svoje handy. Analyzuju, šťourám se v nich. Pořád jedu.
Naposledy upravil(a) 2player2 dne ned 5. říj 2014 17:58:29, celkem upraveno 1 x.
Když držíš AA, tak buď všichni foldnou, nebo prohraješ.