nechtěl bys o sobě něco napsat do: Představte se..?
Včetně co hraješ + graf
Moderátoři: Mr.M@r, pepe4477, alkaatch
3x je normalni ze vsech pozic na nizkem levelu blindu. 2x v pozdejsi fazi(ante).T-fon píše:3,5BB je naprosto normalni raise na tomhle leveluSpookyKT píše: 3,5 BB je špatně? Proč? Preflop sázím 2,5 - 3,5 BB
proc bych to mel delat?ula píše:SNGmaster, jen mě napadlo, je vidět že o pokeru toho máš dost nastudovaného,
Včetně co hraješ + graf
lol, a kdo o tom rozhod, ze tohle je normalni?SNGmaster píše: 3x je normalni ze vsech pozic na nizkem levelu blindu. 2x v pozdejsi fazi(ante).
Každá rada nebo názor, který je podložen zkušenostmi a výsledky, je užitečný.SNGmaster píše:proc bych to mel delat?ula píše:SNGmaster, jen mě napadlo, je vidět že o pokeru toho máš dost nastudovaného,
Včetně co hraješ + graf
spatne jsem se vyjadril-hodilo by se tam spise standartni.T-fon píše:lol, a kdo o tom rozhod, ze tohle je normalni?SNGmaster píše: 3x je normalni ze vsech pozic na nizkem levelu blindu. 2x v pozdejsi fazi(ante).
to Spooky: to co ti radil treba medvidek jsou pro tebe cenne rady, bohuzel se tu setkas i s par nesmyslama od jistych uzivatelu, tak je proste ignoruj....
nikdo nerikal ze raise 105 je chyba, ja jen rek ze standard je 90.hoacin píše:SpookyKT: Možná počkej radši na Alkáčův názor, ať tě tu někdo zbytečně nekazí svým rozumováním...![]()
Můj názor: Každej raisuje preflop nějak, já bych třeba raisnul taky 90, ale proč by bylo 105 chyba, to teda fakt nevím...Jako máš nějakej styl a podle něj hraješ. Mi to příjde tak, že out of position stavíš zbytečně velkej pot, tak proto za mě 90. V pozici klidně 120, i když ani to nedělám. Jo na flopu máš trochu problém, těžko se z toho couvá, do dvou mimo pozici je ale tvoje handa dost marginální při třech broadway kartách na flopu.
Jako podle mě je push na flopu blbost, zdá se mi to jako WAWB situace. Pokud jsi horší, nevyženeš ho, pokud jsi lepší, necallne tě. Takže bych buď callnul a aspoň bych indukoval další bluff od slabé handy, nebo bych mu uvěřil monster a fold. Je otázka, kolik horších hand tu callem trefí redraw na dvou free kartách, protože turn bych checknul. Celkově mi ta situace není moc sympatická a proto bych asi po re-raisu foldnul...