Ahoj po delší době zase něco napíšu do blogu protože se mě moc hrát nechce jak je venku pěkně

a navíc mám docela budovatelské choudky takže jako nejlepší využití této"nálady" jsem vyhodnotil že budou všeljaké rekonstrukce na baráku

navíc se člověk aspon opálí
Dále už pokukuju kdy začnou padat hrušky abych mohl udělat další ročník mé oblíbené pálenky

ale furt nic přestože loni jsem mám pocit touhle dobou už sbíral první kousky.
Dovolená se žádná letos nekoná protože si jí prostě nezasloužím...bohužel se neumím odměnovat bez vysledků jen za to že "snaha byla" ...malou rekreací bude jen 3 dení vodácká výprava na kánojích což je poměrně nízko rozpočtová věc a jako trest třeba posbírám nejvíc pijavic
Jinak samozřejmostí je sraz arény na Seči
Co se pokeru týče tak hospodské hry by byly poměrně dobré...když sem nad tím přemejšlel tak tam mám kolem 150bb/100hand (samozřejmě hodně odhadem)a nemám problém to tam opakovat večer co večer... což i na smutné 5-10 cashce udělá docela pěkný zisk v průměru...ale museli by bejt častějš jak 1-2x do měsíce
Co se týče onlinu tak je to furt takové nemastné neslané...strašná šichta to je ...hraju jen 9many HUpy jsem nehrál ani nepamatuju...dokonce ani v 9manovy občas nějakou Ligu si zahraju a HU jsem nehrál ani nepamatuju

...to zase ne samozřejmě

ale když ho hraju tak ikdyž jdu třeba s o polovinou větším stackam tak 2-3 točky a hotovo...
Co by to bylo za blog bez oblíbených grafů :
9man 7USD
hodně špatný období mám...určitě nehraju nijak skvěle ale jak ty točky člověk vidí tak je mu fakt na blití...proti calling rangím vetsiny hráčů musím dlouhodobě nakrást miliardy žetonu...ale furt to nikde nevidím ten zisk z nich protože pokud me callujou s top 10% s nějakým 7bb stackem tak mě někde ty penízky chyběj pořád

......nebo když mě během 2 vteřin zmiznou 5 stolu najednou tak to taky není žadná bomba

.....hraju i na směšnejch 7mičkách pořád s těma stejnejma lidma na každým stole 4-5 "regu" nebo prostě častejch hráčů at už dobrejch nebo špatnejch a pak člověku hlodá v hlavě kam se ta první 3 placená místa rozdělej když semnou jsou tam další 4 kteří na ta první 3 místa mají největší ambice....to člověku taky moc nepřidá a jestli na 15 je to ještě horší....tak jaký to je na 30 ?

... nic menšího prostě nemá smysl hrát aby se tím člověk uživil nějak líp než kdyby šel makat do teska nebo mekáče..... tak sem zvědav jak to semnou bude zatím to není žadná sláva ale připadámi že se takhle opakuju už posledních 5-6 blogovejch zápisků

......
Tak at se daří vám všem

a do Seče určitě neplánuju psát nic do blogu takže ahoj až tam