Ahoj měl jsem dnes zase psací můzu po dnešní celkem slabší session

Jak je u tohoto blogu známo nemám ho bův ví jak o statistikách nebo o číslech takže to dnes pojmu tak jak to mám ve zvyku a dnešní blog bude hlavně na téma CHAT při hře….
Je to asi týden zpět co jsem měl takovou zvláštni session…né ani tak zvláštní hrou nebo výsledky to bylo vše tak nějak optimální ani špatné ani vynikající,ale šlo o to že do mě furt někdo něco hučel přes chat
Sice jsem možná nezdvořák ale většinou neodpovídám protože hravám 6-7 stolů a mám dost co dělat sám se sebou natož abych někomu odepisoval….maximálně když dohravám session a mám třeba už jen 4-5 stolů tak občas někomu odpovím ale je to výjímka…
Další z důvodů proč neodpovídám je že často není na co….nebo spíš nic rozumného co bych tomu dotyčnému mohl odpovědět není navíc s mojí slabou angličtinou:D
Taď proč se tímto tématem zabývám?...během té jedné session se mi jeden hráč smál že chodím jenom ALL IN (efektivní stacky byly 7 BB a zbývalo nás jen 5 a furt mě hecoval chikooo go all in…loool again all in looool……-to je jeden případ
Borec číslo 2
k tomu mám i obrázek z wizardu ….šlo o konkretní situaci měl jsem 5bb byl jsem na SB a pushnul jsem 87o podle mě dost standartní…problém ale nastal že mu jeho AKo nevydrželo a mě se otočila 8

tak samozřejmě kolega hned začal nadávat „idiot play…. Rewardet“ –což ani nevím do ted co v překladu znamená asi něco jako v česku „retard „

tak jsem mu napsal „Sorry poker pro“
a on mi napsal dlouhou větu ve které bylo: “že jsem asi víkendový hráč a ať se mu omluvím a uznám že jsem hrál špatně a měl jsem štěstí“ …..ano měl jsem štěstí…ale naopak smůlu že zrovna držel jednu z 10% hand s kterýma by mě callnul …rozhodně nemám černý svědomí že jsem to zahrál špatně
Týpek číslo 3
Byl tak trošku hulvát a dokonce mi i vyhrožoval:D kupodivu Czech republic

asi ještě nezavítal na Poker-arenu
Stále jsem mu kradl ze SB jako chipleader na bublině a mu to strašně vadilo nejprve klasicke LOL..potom „seš ko.ot !!“ …“na tohle jednou dojedeš pi.ko !!!“měl docela vypracovanou slovní zásobu:D Opět efektivní stacky kolem 10BB ….a na tohle sng jsem si dal záležet o to víc abych ho porazil v HU což se taky stalo
Další člověk číslo 4
sice nebyl vulgární a nehrál bůh ví jak nesmyslně

Hecoval mě v této situaci…“GO!“ tak jsem šel

bohužel jsem si naběhl ….nevím to bych
chtěl s Váma víc rozebrat jak na tohle reagujete případně jakou tomu dáváte váhu když vás člověk takhle „vyzve“ ?
Samozřejmě jsem se nemodl dočkat až se na daný hráče podívam na sharkscope nebo na tableratings
Protože jsem tak trošku tušil co tam uvidím

Nicky jsem psát nebudu a nebudu je k jednotlivým hráčům přiřazovat abych je nijak nepoškozoval..
Jeden z hráčů měl za poslední 3 měsíce z 500SNG 1,5-3,5dolarů mínus 220dolarů
Další měl celkově z 1840 SNG za 2 dolary ROI -10%
Další z 20 000 SNG měl z průměrně 5dolarových SNG mínus 3300dolarů !! bejt 60 000,-ve ztrátě na micrech není uplně málo
Další z 223SNG v průměru za 2 dolary ROI-14% což samozřejmně o ničem nevypovídá je to malej vzorek.
Takže výsledky těchto „tlučhubů“ mluvily za vše
Jinak Teď jsem si vzpomněl na jednu hru to bylo tak v lednu tento rok jsme výjmečně nehráli u mě ale u kamarádů přes ulici bylo nás 6 a já vypadl jako první výjmečně:D ….tak najednou jednomu z nás zvonil telefon jestli se nemůže některej z nás stavit pro jednoho kamoša na nádraží autem že mu autobus jede za nejdýl…Tak jeden vstal a řekl že ok že pojede tak ať počkáme a nehrajem že za 20minut je zpět….tak jsme čekali a nevěděli roupama co by….tak nás napadlo udělat si z něj p.del a než přijede že namícháme karty tak aby on měl poker z Q druhej kamoš měl poker z K třetí Royal flush:D měli jsem to uspořádaný že to stačí jen rozdat….žetony jsem měly samozřejmě napočítaný kolik kdo jich měl abychom je po odehrané fingované hře vrátily zpátky každému jako před hrou…..a myslíte že nám to na ostro vyšlo?....ani náhodou:D jak jsem seděl u stolu tak kamarád co rozdával si to neuvědomil a rozdal i mě a tím pádem to nevycházelo a bylo to celé uplně rozházené:D …..škoda no:D

Dovedete si to představit že by jste prohráli s pokerem Q?...proti pokeru K a proti Royale flush v jedné hře??....to je naprostá matematická anomálie:D Já bych se asi rozbrečel:D
http://www.youtube.com/watch?v=UQ_EnLQG ... re=related
Bohužel jsem tohle video nenašel nikde v češtině nebo alespoň v angličtině

ale tento díl viděl určitě bude vědět o co tam v tu chvíli šlo:D
Děláte si taky takový nebo podobný naschvály když jeden z hráčů na okamžik musí odejít při domácích hrách?:D
Za nějakých 14 dnů nebo až se mi bude chtít

tak zase udělám další díl a ten bude i s nějakýma Grafy od mého působení na PS něco málo jak jsem na tom s dubnovou challenge a také sem asi hodím oblíbenou green a red line graf za mé púsobení na PS protože jsem se na ní ještě v HEMu nedíval naposled když jsem hrál ještě na Party pokeru…no jsem sám zvědav jak bude vypadat
Tak ať se daří u stolů