PolepsenyPetanek333 píše:Jakub Š. píše:A průměrný hráč na tomto limitu zbožňuje set minovat malé páry i ve 3bet potech a i přes to, že na to nemá odds. Takže bych to tady klidně složil, samozřejmě, čas od času se stanu, že by měl něco co porážíš což jsou upřímně řečeno asi jenom JJ - nic jiného mě nenepadá, ale obvykle ti ukáže set si myslím.
S nějakým malým párem a tím, že tě "putnou na ace king" obvykle soupeři jen dorovnávají mám tu zkušenost, a doufají že pot vezmou na turnu po tvém checku.
Cashku nehraju a vyjadrovat se na tomto foru jsem nikdy moc nechtel, ale ty jsi coach te studijni skupiny ne? Fakt nevim, ale na coache mi toto pripada jako docela "jednoduchy" nazor (opravdu no off). Na soupere nema zadne info, takze to muze byt i reg nebo prumerne dobry hrac. A prave tim callem preflop mi to na setmining moc nesedi a uz vubec ne ten raise na flopu. Proc by nekdo se setem na tak dry boardu IP raisoval? Imo by tam dostal cely stack na dalsich streetach v pohode. Navic tu bude mit hodne broadways s desitkou, tak nevim, jestli to fakt nebyl spatny zahoz. Urcite neni JJ jedine, co porazi, to fakt ne.
Pokud nemám na soupeře žádné info, tak nemám žádný důvod předpokládat, že tady soupeř raisuje s rangí, kterou bych porážel. Reg i průměrně dobrý hráč na těchto limitech znamená v principu špatný hráč, který jak už jsem psal zbožnuje setmining malých párů i v 3bet potech.
A co přesně si myslíš, že je jeho range na call 3Betu, že tam bude mít spoustu hand, se kterými by měl broadways s desítkou a nesedělo ti to na set? A proč myslíš, že tyto handy bude na flopu měnit raisem v naprostý bluf, místo toho, aby využil pozice? JJ je jediná value handa, kterou soupeř může mít a kterou na flopu porážíš - pokud bys měl KK tak se zvyšuje šance, že soupeř bude mít ještě QQ , se kterým to zahraje stejně a které porážíš.
Navíc lidé mají tendence na těch boardech sety raisovat, protože doufají, že soupeř má overpár, se kterým se stackne dříve, než se objeví nějaká nepříjemná overkarta.
Pokud je soupeř naprostá ryba, fajn - budeš proti jeho rangi mírný favorit. Pokud je soupeř relativně pasivní, normálně špatně hrající hráč na tomto limitu, tak na tom nebudeš dobře.