od LudvikCS
sob 18. úno 2012 15:16:36
sob 18. úno 2012 15:16:36
Akú hudbu máte radi? Čo počúvate popri vašich session, vašej práci alebo len tak vo svojom voľnom čase? Podelte sa zo svojím hudobným vkusom. Návod ako vkladať videá zo služby youtube nájdete tu: Vkládání videí z youtube
SpoilerZobrazit
Najlepšie je asi nepočúvať nič aby sa človek sústredil na hru pri viacerých rozohraných stoloch
Ja mám rád najmä trance, depesh mode, slovenské a české rádiovky. Ale keď hrám poker, väčšinou mi hrá Slovenský rozhlas alebo rádio HEY s českou a slovenskou hudbou. Mám rád aj relaxačnú, pomalú hudbu, ale pri multitablovaní, pri tej rýchlosti klikania a premýšľania to vôbec nepasovalo a preto relaxačná hudba pri pokri bol dosť rušivý faktor. Preto volím rádio, alebo niečo rezkejšie
LudvikCS 18. úno 2012

Ja mám rád najmä trance, depesh mode, slovenské a české rádiovky. Ale keď hrám poker, väčšinou mi hrá Slovenský rozhlas alebo rádio HEY s českou a slovenskou hudbou. Mám rád aj relaxačnú, pomalú hudbu, ale pri multitablovaní, pri tej rýchlosti klikania a premýšľania to vôbec nepasovalo a preto relaxačná hudba pri pokri bol dosť rušivý faktor. Preto volím rádio, alebo niečo rezkejšie

Naposledy upravil(a) LudvikCS dne ned 5. říj 2014 17:58:44, celkem upraveno 8 x.
Důvod: Poslední editace dne 23.12.2012