Naposledy upravil(a) ReneXYZ dne ned 5. říj 2014 17:58:45, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Vlákno přesunuto z fóra "Poker videa a poker v TV" do "Co se jinam nevešlo" a sloučeno s vláknem "Hudba a poker"
Kubo zrovna jsem poslouchal Mullera, a nagyho aj tak sme stale frajeri.. Jako k session si jedu většinou nějaký electro sety nebo chillout a study hudbu, to jsou třeba jen vlny které nutí člověka něja víc se soustředit a tak. Ale nejlepší je asi Drum And bass na multitableni to pěkně nakopne a pak jedete pecky.
Ale před session musí být samozřejmě motivace tak jako u všecho a k tomu jsou nejlepší právě tyhle songy:D
Naposledy upravil(a) ReneXYZ dne ned 5. říj 2014 17:58:45, celkem upraveno 1 x.
Já mám k pokeru většinou puštěnou ČT24 nebo nějaké videa z youtube. A co se týká hudby, tak by mě zajímalo, jestli je někdo stejně divný, jako já? Protože já mám třeba období kdy poslouchám písničky Karla Hašlera a pak si pustím třeba Miley Cyrus.
Naposledy upravil(a) blažek dne ned 5. říj 2014 17:58:45, celkem upraveno 1 x.
hudbu velmi nepustam pri pokri, skor daky serial, ale co sa tyka motivacie tak pre mna bolo, je a vzdy bude najvacsia motivacia toto video http://www.youtube.com/watch?v=0C4zWuX4ze0
Naposledy upravil(a) aspire dne ned 5. říj 2014 17:58:45, celkem upraveno 1 x.
The biggest difference between winning and losing poker players is how they deal with variance...
Jestli chcete být 100% koncentrovaný na session, tak zkuste tohle:
Je to frekvence 7 Hz isochronic, která uvolní stav mysli a 40 Hz gamma navodí soustředěný stav. Obecně se to používá k učení, ale mně to funguje i k udržení A game. Pořád se pod tím hrát nedá, ale na zkoušku jako experiment to není špatné.
jde to, ty různý vlny a takové videa jsou super i k učení je to odzkoušené. Každopádně na session je nejlepší nějakej hard rock, drum and bass nebo motivační hudba např od hanse zimmra. Potřebuju slyšet nějakej podnět vždycky abych si trošku věřil a dodalo mi to jakýsi druh sebejistoty. Chill hudba a různé odpočinkové songy jsou dost pálení kávy:D
Naposledy upravil(a) ReneXYZ dne ned 5. říj 2014 17:58:45, celkem upraveno 1 x.
Ono jde také o to, aby tě to nevyrušovalo z koncentrace. I já poslouchám také ledaco podle nálady a hudbu Hanse Zimmera mám velice rád. I motivační hudba je dobrá, to máš pravdu. Dobré je si také před session zavřít oči, soustředit se dýchání břichem a vizualizovat si to, jak se ti bude dařit, jak budeš dělat správné rozhodnutí a podobně..