Já bych ti zkusil doporučit ten ongame, jak už jsem ti psal. Ano, na jednodolarových, je feee 20%, ale pořád to je non turbo, takže s tvými zkušenostmi z turb budeš hrát famózně na non turbu.. Tudíš 20% fee na non turbu, je pro tebe mnohem menší ztráta (spíše zisk), než prohry na 15% turbínách... Za vyzkoušení nic nedáš. BI nad 1 dolar mají fee 10%.. Nad 50 8%, ale to je daleko. Věř mi, že když si to vzkoušíš, budeš v pohodě, protože bych řekl, že v hlavě to máš srovnaný a u těch non turb máš čas vysedět si slušné kombinace. Třeba se nebudeš dostávat často na první místo, nicméně věřím, že do ITM se probojuješ častěji, než na těh turbínách a to ti hodně zvedne náladu. A pro někoho, kdo si teprve bude budovat BR je traffic pořád luxusní. Ty budeš multitablit bůh ví kdy, takže tímhle bych se nestresoval. Ty by ses měla zaměřit na sebevědomí, které ti non turbo přinese zcela jistěji, než turbo. Podle mě je turbo prostě pro zkušeného hráče. V non turbu dokážeš mnohem snadněji najít leaky, než na turbu. Zkus to, a uvidíš, že se ti nálada a sebevědomí zvedne. To si myslím já. Já na 20% fee budoval BR na DoNech, kde za výhru máš jen 0,8 zisk, tak si představ tu dřinu. Ale dalo se, protože to zase není extra složité to porážet.