od A_Rimmer
pon 19. bře 2012 10:43:50
pon 19. bře 2012 10:43:50
Ano, akurat ze zabudas na to, ze sa bavime o mikro SNG, tu ludia hraju jednoducho, 99% nevie nic reprezentovat. Na druhej strane, da sa suhlasit aj s tym tvojim pristupom, t.j. callnut este ten raise a nejak lacno potom dohrat river. Aj tak si ale myslim, ze budes pozadu.hoacin píše:Jen vím, že nuts mi za večer nechodí tak často a že reprezentovat nuts je daleko snazší než je skutečně mít...![]()
Opat nemas pravdu, tocit flipy na zaciatku sitka nie je EV+, ak myslis ze ano, tak to dokaz. Ak stojis proti pocket paru, tak mas 45% na vyhru, co je malo (kedze ICM nehra rolu, ako si spravne povedal). EV- je to preto, ze ak aj ziskas ten double-up (co sa stane cca v 50%), zdaleka to neznamena ze sa dostanes do ITM. Ale naopak ak prehras, tak peniaze neziskas na 100%.hoacin píše: To ICM není na začátku SnG právě tak strašný a můžeš tu v klidu točit. Nečtu to tu poprvé, kde jste všichni vyčetli, že na začátku SnG se nesmí točit? Snad na začátku chceš točit nejvíc z celýho SnG, kromě HU a případů, kdy máš monster nebo mikro stack, ne?
OK je to vtedy, ak stojis prosi slabsiemu esu, ale ako casto pojde niekto AI pf s AQ, nebodaj s AJ? Velmi casto to imo nebude. Da sa to tocit, pokial je tam 80/5 type fishka, proti "normalnemu" hracovi urcite nie.
Ja viem hoacin, ze ty si zastanca allin tociek aj za 20BB s 9To

Calkom rad by som videl tvoj graf zo SNG (bez urazky), hlavne by ma zaujimala redline (adjusted winnings), ak to nie je pre teba problem. Diki.
Naposledy upravil(a) A_Rimmer dne ned 5. říj 2014 17:24:27, celkem upraveno 1 x.
Dokym nezahlasis "allin" alebo "call", nemozes vypadnut z turnaja!