Tahle ruka mi připadá zajímavá, tak můžeme pokračovat. Pořád tu mám dost nejasností.
UTG1 12%, to je dost crazy, jak to dokáže udefendovat? To je na 9maxu standart?
Jestli jeho hra dává smysl, pak jeho celkové staty jsou něco 20/18 (UTG 12, MP 17, CO 28, BU 50, SB 28), to je spíš 6max.
kdyz 3betnu tak vsichni tyhle souperi foldnou a vetsinou i UTG
to mi tedy potvrzuje, že tu range nedokáže ubránit.
Otazkou je ten raise cbetu na flopu, kde se da klidne callnout
tady nijak s tebou nepolemizuji, také si myslím že raise jeho c.b. je správný, call nám není k ničemu, naopak potřebujeme budovat pot.
range 77, KK, AK + nektere FD a random bluffy
a tady vlastně je důvod, proč myslím call jeho 25.
77 - půjde AI stejně
KK- taky tak
AK- pořád pro něho setup (ale už tu jsou jenom 3 AK)
některe FD- ukažme si co znamená 12% open range
, zbývá nám tu 6 kombinací s fl. dr (QJ, QT, JT, J9, T9, 98) a jen 3 kombinace (fl. dr. + gutsh.) se s námi stacknou (nevěřím že tu půjde AI 200 deep s nižší fl.), navíc pokud ten reg trochu ví, tak může vědět, že tu s této pozice nebudeme dorovnávat J9-98.
Že přijde na další streets flush, je šance 1/5, takže většinou netrefí. Další argument je, že i proti flush máme slušnou equity.
Pokud se na turnu zkompletuje flush, tak by můj plán byl jít AI. Právě tady vidím možnost pro soupeřovu chybu, například pokud na flopu blafuje a otevře se mu fl. dr. , tak už nezahodí. Samozřejmě další karta do flush, může zbrzdit akci, ale to jsem ochoten riskovat. Vlastně tu vycházím ze stejné logiky, jako když před flopem 100bb proti některým soupeřům, jenom dorovnáme AA na jeho 3bet.
a random bluffy- necháme ho pokračovat v jeho blufu, obdržíme často peníze navíc, které bychom jinak nezískali.
Shrnutí mé myšlenky je, že pokud tuto situaci budeme hrát přímočaře, tak jeho peníze dostaneme jenom pokud soupeř obdrží setup, příště se situace obrátí a peníze si zas vrátíte. Navíc pokud je na nl50 nějaký dynamika, tak tuto situaci můžeme balancovat i se slabší range (soupeř si udělá poznámku, že jenom dorovnáme set AA a můžeme ho vyblafovat).
Doufám, že to dává smysl.