od Mr.M@r
čtv 2. srp 2018 2:22:25
čtv 2. srp 2018 2:22:25
proč ne 3betuješ AA na prostředním stole vs nit ? na můj vkus máš velikej gap mezi VPIP a PFR a nízkej 3B, což asi bude souviset s tím, proč ne 3betuješ ty AA

Na té NL100 se celkem dost 3betuje respektive squeezuje, takže to mixuju flat/3bet podle situace, navíc se taky koukám na Ft3b a pokud hodně folduje tak ho úplně 3betovat nechci.Mr.M@r píše:proč ne 3betuješ AA na prostředním stole vs nit ? na můj vkus máš velikej gap mezi VPIP a PFR a nízkej 3B, což asi bude souviset s tím, proč ne 3betuješ ty AA
Chápu, prvních 14 dní to bylo docela náročným, ale od tý doby už to beru s humorem.chiko píše:Nebejt ty otevřený zlomeniny a dvou operaci tak bych ti tu ten lajk za vše ostatní rád dalale takhle je me to trošku nepříjemné
Ať je noha v klidu av challenge
Díky, celkem hezky jsi mi naznačil, že jsem rybaSheridan píše:A bacha na tu nl100 co si pamatuji ty handy z nl25 a jak jsme spolu pakrat na skypu povidali tak nevim jestli jen nestojis na dobre strane variace. GL a hlavne hodne zdravi.
jasný, ozvu sexr72_p píše:GL v novem roce! Kdybys chtel nekdy probrat nakou cg ozvi se na skype