ale to je uplne brutalne loose range, kterou jsi mu priradil. vazne myslis, ze by takhle zahral tohle vsechno? musis brat rozdil mesi minraisem ve 3way potu, a nejakym hodne spatnym overkill shipem v headsupu, kde proste vidi par Q, tak to tam nasoli a doufa, ze je lepsi. to bych tady ty esa asi nezahodil, protoze to fakt muze bejt cokoliv, ale on tady VI ze je lepsi a proto dela tenhle supr move a doufa, ze mu lidi jeste neco daji. moje range pro nej je tady 44,55, QQ a obcas velice spatne zahrany AQ. zadny KQ, QJ by takhle proste nikdy nezahral i kdyby je mel v preflop rangi, coz dejme tomu ma, protoze na to "ma" odds. tyhle handy by na flopu jenom callnul, protoze je to proste station. zkus si delat carky, kdy takhle nekdo minraisne a ma horsi nez TPTK, a kdy ma lepsi. hodne bych se divil, kdyby nebylo tech lepsich aspon tak 10x vic. tenhle move proste fish jako bluff neudela. ano, bude minbetovat s A high, minraisovat preflop s A5o a takovyhle frajerinky, ktery vypadaj strasne slabe a taky velice casto slaby jsou, ale minraise cbetu ve 3way potu NIKDY neni bluff. souhlasim se vsim s hoacinem. na prvni miste fold v 95% proti temer vsem, pak call proti nekomu, o kom si fakt myslim, ze je tak strasne agresivni, ze to uz odevzda a delal bych to s planem to uz odcallovat do riveru, protoze calluju proste proto, ze myslim, ze jsem lepsi a souper akorat tak moc bluffuje, a na poslednim miste je tu 4bet, ktery smysl nedava, protoze se tu neni pred cim chranit. navic i kdyby bylo, tak proc mu callem nesnizit equity jeho draw a nechat ho to odpalit na turnu, kde ma equity polovicni? udela proti nam vetsi chybu, misto aby mel na flopu nejakych treba 35%, coz je docela dost, tak ma turnu 20. 4bet potom nedava smysl proti zadny casti jeho range, protoze bud jsi pekne namydlenej a neni sance, ze by set shodil, takze ani jako bluff to nefunguje, nebo jsi ho donutil shodit nejakej docela insane bluff, pripadne klidne to QJ, proti kterymu jsi byl skvelej a mohls dostat vic. v 95% pripadu jsi ale namydlenej a s 10% equity na redraw do lepsiho setu...
a i kdybys mu teda dal takhle sirokou range, jakou jsi mu dal a kdybys dejme tomu ty odds s velice odrenyma usima mel, tak proc to bezpecne nefoldnout a nenechat si stale dobrej stack na to ten turnaj vyhrat s extremni edge, kterou bys na tyhle typky mel mit, jestli myslis, ze jsou vazne tak priserny?
Naposledy upravil(a) Tadoch dne ned 5. říj 2014 17:24:32, celkem upraveno 1 x.