Moderátoři: chiko, Mr.M@r, Cind3r3lla96
Já souhlasím, diskuse nemazat. Budeme banovat za urážlivé příspěvky, více to trpět nebudeme, myslím že tohle vlákno byl poslední hřebíček.netwar píše:Já jsme o tom taky přemýšlel jestli dělat cenzuru zamknout takové příspěvky, ale za prvé nemá to smysl a za druhé aspoň každý si může udělat onrázek o některých lidej jak jim to myslí. I hádky patří do vztahu. Pak je ten vztah lepší.
Máš pravdu. Toto sa neustrážilo aj keď od ula » ned 29. dub 2012 19:24:17A_Rimmer píše:Sorry, ale keby boli moderatori na tejto stranke k niecomu, tak uz[ . . .
Ak slovná žiadosť moderátora nemá žiadnu váhu, budú sa veci riešiť iným spôsobom.ula píše:Chtěl bych vás všechny požádat, abyste se začali už konečně vyjadřovat slušně......
Kolkych z tohto vlakna ste zabanovali? Co ste urobili preto, aby to tu takto nevyzeralo? Ako potom chcete zvysovat kvalitu tohto fora?SitkaCZ píše:Jojo vlakna mazat nikdy nebudeme. Uzivatele co ale budou ostatni uzaret ci nadavat budeme bannovat!
A ako vieš že reagoval akurát na tvoj príspevok? O tom že nebudeme mazať príspevky sme sa tu bavili minimálne ja a davmus13. A ban z tohto vlákna nedostal nikto.A_Rimmer píše:. . . . Nehovoril som o zmazani vlakna, ake uzamknuti, . . . . .SitkaCZ píše:Jojo vlakna mazat nikdy nebudeme. Uzivatele co ale budou ostatni uzaret ci nadavat budeme bannovat!
S tym uplne suhlasim, ale ked je to malo, treba pristupit k tvrdsim opatreniam, napr. 1-dnove vychovne bany su super ucinne.Bandit Queen píše: Pořád píšeme (myslím, my všichni moderátoři, ale i jiní uživatelé) upozornění na slušné chování, postujeme smířlivé odpovědi apod. - tohle vše děláme soustavně a tím se snažíme zvýšit kvalitu diskusí.
no ved prave ze aj nieco taketo tu bolo, nieco o otcovi co tam mal niekam niekho splachnut a pdobne veci, mrs.wendy tiez prave skusnostou neoplyva, ale samozrejme aj dalsi. Neviem, ja by som za taketo veci daval 1dnove bany a hned by to tu malo vyssiu uroven, to si budte isti.Bandit Queen píše:Ale až ti někdo bude nádávat do z*urvenejch č*ráků a říkat ti, že tvoje mamka je cirkusová prostitutka, tak dostane doživotní BAN on i jeho IP adresa, věř mi.