Napis mi prosimte tvuj myslenkovy pochod u teto handy co jsme hrali proti sobe zajímá me to z obou pohledů. Open raisujes v prvním lvlu na CO, takže předpokládam, že tvoje range budou vyssi pary, ty mensi by jsi mozna limpoval, ale asi ne to nepatri k tvemu stylu hry

,nejaka suited esa, a lepsi offsuit, suited broadway a nejake offsuit, pripadne nejake vyssi konektory 9Ts 89s neco takoveho. Ja calluji mimo pozici, protoze se mi nechce davat 3b a izolovat se proti range, která me porazi a na 4b bych musel zahodit.
FLOP:
celkem dry board asi bych tu hral check/call check/raise, kdyby byl ten board trochu nebezpecnejsi

, ale check/raise bych se zase izoloval pro silnejsi range, nevim co by tam zustalo co bych porazel. Napada me akorat KQ,A9s,JJ+,AQ nevim neco takoveho

Donkbet nepouzivam skoro nikdy, protoze to poradne neumim pouzivat

, snad jen proti hraci, ktery nebude cbetovat na heavy draw boardu, kde nechci videt check-behind.
Dobrý pohoda checkujes behind, což si me docela prekvapil. Tady bych cekal casto cbet na Qhigh dry flopu. Tak si říkam pohoda, buď ho to minulo nebo me nechce vyhnat.
TURN:
Sázím malý value bet, abych trochu omrknul břehy a nechal si zaplatit za cast tve range, kterou porážím. Překvapive me raisujes, tak si říkám, když checknul flop, tak buď nechce abych na riveru vsadil a nebo jsi trefil nejakou lahůdku jako set a doufá, že ze me jeste neco dostane z trefené Q. Bluff tady moc neocekavám. Tak proste calluji s tím, že se rozhodnu na riveru.
RIVER:
Trefuji druhý pár, ale to moc nemení natom jestli jsi byl lepsi uz predtim, tak akorát navíc porážím případné KK,AA a když jsem callnul turn nemá smysl sázet a proste budu hrát check/call, foldovat se mi tady ty dva páry moc nechce, ale nevim co bych delal, kdybys vsadil hodne

.
Shrnutí: Moje postflop hra je jeden velký

. Každopádne ja kdybych to hrál z tvého pohledu, tak asi cbetnu flop a kdyz me souper callne, tak bych to check/foldoval asi. Zase na druhou stranu můžu mít leccos a ten spárovaný board na turnu je mozna fajn na ten raise, ale já tu málokdy budu sázet bez handy, možná obcas s nejakym Ax vsadím, nebo mensi par nez QQ, to by jsi tady u me asi vyfoldoval.
Kdo ví, tesim se na to co k tomu napíses ty

.
Grabbed by
Holdem Manager
NL Holdem $40(BB) Replayer
Hero ($1,960)
BB ($2,000)
UTG ($2,000)
UTG+1 ($2,020)
UTG+2 ($2,000)
MP1 ($2,160)
MP2 ($2,040)