jestli neco tak live poker je rigged
tak uroven nekterych hracu nedosahovala prumeru 2$ MTT fish coz me neskutecne motivuje vybudovat BR abych tyhle turnaje mohl hrat pravidelne
rekl jsem si ze budu hrat zodpovedne

zase
a co se nestane prvni handa turnaje jsme 200BB deep A8s na flopu v pozici gutshot a BDFD v pozici c-betuju a na turnu se mi otvira OESD a NUT FD (asi nejlepsi karta jakou jsem si mohl prat) takze vklidu buduju pot po souperove pasivni hre a najednou na riveru celim all-inu za 140BB v potu uz 120BB potom co mi dojde out na postupku a mam 2nd NUTS akce souper se z prvni probudi ja ho RR a on bez vahani plna

nejdriv jsem byl rad pak premyslim ze taky me muze porazet pokud zahral superskandalne asi dve mozne kombinace ale po chvilce se rozhodnu callnout a splitujem
jeste na prvnim LVL udelam +100BB potom co mimo pozici value-betuju A7 na Axxsss betuju preflop flop a turn a river uz klasicky check-calluju (po chvilce premysleni) a samozrejme sem umoznil WP pasivne zahrane NUT FD dat si na riveru pokutu za 1/4 stacku
samozrejme okamzite dostanu zjeba jak to takhle muzu zahrat

"vzdyt on prece bude uplne stejne hrat i trefenou barvu od flopu"

pokusil jsem se obhajit (ani nevim proc

a uz to nikdy!!! delat nebudu) ze takhle zahraje prave jen trefenou barvu a ne vzdy a nebo minutou FD a podobny blbosti ktere porazim

coz se ovsem setkalo s kolektivnim nesouhlasem celeho stolu
pak jsem se vratil k tight hre asi na ctyri mozna pet orbitu ale zadna karta nebo PP totalne minul flop az prisla dalsi zajimava handa aktivni hrac utevira zepredu a ja na BTN jako jedinej dorovnavam s 82s (jsme 150BB deep a hral jsem max jednu handu za dva orbity) snovej flop 8J8 floatuju turn 2 RR a river 2RR dostavam call a pripisuju si dalsich +50BB takze jsem se zdvujnasobil behem prvnich dvou LVL
pak chvilku hral normalne +- nastejno az s TPGK jsem se dokazal vyhnout problemu do SETU kdy jsem nezvykle check-backl flop a na turnukdyz mi prislo A a riveru souper sazel po 2,5BB a celkove se mi ta jeho line preflop flop turn jak to hral tak strasne nelibila ze sem to vyhodnotil jako WA/WB a na riveru jsem se jen usmal (od flopu samozrejme mozne FD i SD pro vetsinu SC konektoru... super misto pro slowplay QQ top setu

a pak ze me dostat behem tri street 5BB kdyz jsem 100+BB deep
posilnen timto uspechem jsem se tesil co se bude dit ...
a nedelo se vubec ale vubec nic

byl jsem jen svedkem neskutecneho mnozstvi neuveritelnych zahrani kde se mi misty zvedal zaludek a jindy to byla nejlepsi komedie jakou jsem v posledni dobe videl protoze na stole jsme meli pana co prefop hral asi 85/15 a jakouli vzdalene trefenou handu slozil nejdrive na riveru
zetony se na blbosti sunuly tam a z5 jen ja nikdy nedostal akci(ANI CALL) pokud jsem neco mel a naopak pokazde dostal akci jakmile me porazelo temer ATC a o outech jsem si mohl nechat zdat
a pak to prislo

prestoze 4/6 souperu hralo jako by jim prave nekdo vysvetlil pravidla tak od cca 60BB jsem nevidel handu s kterou jsem se mohl zapojit do hry (vsechno spodnich 40% ani SC krom situaci kdy jsem byl OOP proti jednomu hraci) predemnou pokazde raise(

kecam call) raise jen vyjmecne a pokud se nekdo pokusil izolovat stejne v 90% byli na flopu ve 3
po hodine AK na UTG (skoro jak naschval kdyby predtim limpli nedej boze zvedli tak si tu kartu uz tak zamilovali ze by ji neslozili) ja cca 40BB zvednu a vsichni samozrejme fold (normalne respektovali moji IMAGE

) az na BB s 20BB a neskutecne sick situace kde by me zajimal vas nazor
Q98ss ja nut BDFD a souper z prvni da o trochu vic jak pot bet za 1/3 vseho co ma

zivot by byl tak jednoduchej kdyby me souper nechal dat c-bet a ja bych mel vyhodnej call nebo kdyby vsadil min a ja to mohl vyhodnotit jako blaf donkbet a pocitat si nejakou FE ale tady si dovolim tvrdit ze dlouhodobe jsem 30 mozna 35% a rikam si ze po investovani 2,5BB si necham svych 38BB kor kdyz souperi hrajou jak hrajou tak nebude problem a doslova bude vyhodejsi misto
A DOPRDELE NEBYLO

mozna hodinu a pul jsem nevidel hornich 40% tolik karet z dolnich 20% jsem naopak videl za sebou poprve

ja umim restealovat hodne light ale 82o 43o 95s mi proste neprisli dost dobry vzhledem k situacima a konkretnim souperum... potom co sem videl repushe a cally s KTo A4o QT atp za 12-30BB jsem to tam proste takhle poslat nemohl a doufal na nejakej easy double-tripl
s cca 5,5 BB jsem pak vyslal prvni par 99 do akce: nezvykle vysoky R +call (od imrcall mana) + GAY 3-BET od imr R mana
jako chvilku si rikam ze ty 99 jsou dominovany pak sem si ale spocital kolik tam lezi deadmoney a uvazimli ze jsem byl svedkem divocejsi akce na 22 a KTo tak dorovnat 6,5K(5BB M asi <3) do vysledneho potu cca 26K(prumernej stack) mi vychazi skoro i kdyz vim ze nekdo ten vyssi par ma ... samozrejme jeden AA a druhej KK

prvni setup co jsem ten vecer videl a hral za oba hrace stejne

teda az na ten necitelnej sizing
takze spousta zkusenosti a nabyta sebeduvera

a samozrejme sileny zklamani ale jakmile nasetrim tak 30K tak zacnu hrat pravidelne LIVE protoze s tim co predvadeli tady musi bejt FT velika parada

ITM% is the most useless stat in poker. Those with the highest ITM% are the biggest nits, and don't make much money, if any at all.
U stolů jste sami sobě tím nejhorším soupeřem.