od Seda16
úte 3. kvě 2011 23:12:31
úte 3. kvě 2011 23:12:31
Rád bych se začal od července věnovat MTT (turnaje, ne MTT SNG) a rád bych si dal dohromady co nejvíc veci, ktere bych mohl nastudovat. Tímto bych se rad zeptal, co doporucujes. Momentálně mám zhlédnutou část SNG série z vé dílny, pár videí od Tasky85, asi 3-4 videa, kde se prochazely HH. Z knížek zatím jen pana Hellmutha.
Je to ale strasne málo, tak co dal?
-Uz mám připravené tvé MTT série, na ktere brzo vlitnu
-Co doporučuješ za další videa? Na pokus o spam mám silver status, dalo by se něco využít tam?
-Články -> znáš některé kvalitní o MTT?
-Knihy -> mám si něco dalšího přečíst? Přemýšlel jsem o Doylovi a Super Systému, Harringtonovi a Ace on the River od Greensteina.
Dale mam dotaz, zda jsou nektere veci, bez kterych se v MTT svetě neobejdu. Určitě je to ICM, že? Dále mě už nic nenapadá.
Budu rád za jakoukoliv pomoc,
děkuji za odpověď.
Je to ale strasne málo, tak co dal?
-Uz mám připravené tvé MTT série, na ktere brzo vlitnu
-Co doporučuješ za další videa? Na pokus o spam mám silver status, dalo by se něco využít tam?
-Články -> znáš některé kvalitní o MTT?
-Knihy -> mám si něco dalšího přečíst? Přemýšlel jsem o Doylovi a Super Systému, Harringtonovi a Ace on the River od Greensteina.
Dale mam dotaz, zda jsou nektere veci, bez kterych se v MTT svetě neobejdu. Určitě je to ICM, že? Dále mě už nic nenapadá.
Budu rád za jakoukoliv pomoc,
děkuji za odpověď.