Ahoj PA,
Prolog
Někdy je neskutečné, jak se to posouvá správným směrem. Je to odměna, za všechno to, co tomu dáváme.
Není asi nikdo, koho posouvá dál nějaká tajemná síla nebo rytíř Jedi. Je to naše pracovitost, odhodlání v nasazení a další detaily kolem. To jsou ty pravé kameny dlouhodobého úspěchu, jiný nás nezajímá...
Osnova
-
PJAY's Tracker
Live Turnaje - Live/Online CG - Studium
-
G4G Hodolany
Blogy z turnajů, pohled na spolupráci, blogerská soutěž
-
Dovolená
Ve dvou kilometrech nad mořem a zpátky na zem
-
Recenze Happy Poker
ENCORE VIP POKER ROOM
-
NL 100 video
Premiéra
-
Fitness Progress
Garmin/Body progress
-
Knižní tituly, CBDB
Aktualizovaná knihovna, recenze knih
-
Plány
-
Závěrem
_______________________________________________________________________________________________________
PJAY's Tracker
Díky tomu, že trackuju veškeré odehrané live turnaje a live/online cg, je pro mě vždy jednoduché procházet statistiky, či sdílet podobné výstřižky ze stále narůstajícího souboru. Roční zhodnocení nebude nikdy jednodušší.
Macra se mu stále vyhýbají, nicméně složitější vzorce nejsou problém. VBA je tedy zatím mylník, kterého jsem nedosáhl.
CG Tracking
MTT Tracking
Zakrytá/Vymazaná jsou citlivá data spolupráce PA/G4G.
Activity Tracker
G4G Hodolany
Chiko, Ousek, PJAY. Tohle trio poslední dobou přemýšlí, jak všechny ty naše reporty dělat lepší.
Jak přinést nejenom maximum informací, které není jednoduché během turnaje sbírat, ale zároveň do reportů přinášet něco osobitého a čtenáře pobavit.
Nacházející program v G4G je víc než lákavý a ve spoustu turnajů nebudeme v G4G na blogerském poli sami. Jakmile to je možné, doplňujeme jeden druhého tak, aby obsah byl bohatší a z širšího spektra pohledu.
Díky všem, kteří nás někdy v nelehkém období blogování podporují a repotry čtou, hodnotí f2f a nebo dodávají nápady na jejich vylepšení. Dobrý kolektiv a komunita lidí nás dělá v tomhle lepším.
Zapomenou nesmíme ani na soutěž, blogerskou soutěž, která probíhá právě ve spolupráci s G4G. Mě osobně půjde vždy o podporu této soutěže, než o její dominanci. Dokážu si představit lepší kandidáty na vítězství, kterým mohou vyhrané vstupenku otevřít možnosti do jinak uzavřených turnajů díky vysokým BI. I tak jsem to ale přihlásil, abychom to klukům trochu ztížil a nutil je své blogy oprášit a napěchovat informaceni, které čtenáři chtějí.

Všem
Velká blogerská soutěž
https://www.pokerarena.cz/rubriky/aktua ... 14060.html
Dovolená
Není to USA ani Paříž, je to krajina slovenská:)
Vysokohorská turistika mi občas vůbec nevadí, naopak. Když člověk vyjde po svým nad 2km a podívá se kolem, je to neskutečná paráda. Vysoké Tatry jsou místem, kam se určitě vrátím, posuďte sami.
Jeden den jsme věnovali i Košicím, kde za zmínku stojí nádherný dům sv.Alžběty a zpívající fontána.
Pro mě ideální dovolená, kombinace odpočinku, občasných výletů a letos konečně senzačního počasí i na horách.
Příští rok zdoláme Lomincký štít:)
Recenze Happy Poker
Jeden večer na Slovensku se mi naskytla příležitost vyrazit na poker do nejbližšího okolí.
Stránky kluby HappyPokerPrešov v clubu ENCORE mě nenechaly na nic čekat a já se musel jet přesvědčit, zda je tento "VIP salonek" tak krásný, jako fotka clubu z internetu.
Přijel jsem za světla a tak club u hlavní silnice na kraji města nevypadal tak, jako na upravené fotce.
Krásná nová čistá budova to ale vážně je. Jako správný hráč v novém casinu hledám ihned místo pro registrace nových členů, ale žádné nenacházím. Po několika dotazech, "registrace není nutná, začínáme cg 1/1 orbitchange NLH/PLO jakmile budete 4". Manager bere telefon, volá a z odposlechu to vypadá, že reguláři právě vstávají z postele.
Do půl hodiny začínáme hrát v 5ti lidech, prostředí parádní, atmosféra uvolněná, prostřední pro ideální.
Po několika hrách zjišťuji, že reguláři buď ještě spí, nebo žádní nejsou. Hráči u stolu bojují spíše s pravidly, než se mnou... 3bet preflop jsem za celý večer hrál jen já a když jsem na dvakrát vysypal pána po levici, moc se mnou nechtěli místní hrát. Toho jsem řádně využívál a evropský stack se navyšosval.
cg ENCORE.JPG (34.73 KiB) Zobrazeno 1799 x
5h session jsem zakončil s normálním profitem 10BB/h, což se na tak lehké pole může zdát jako ztráta...
Klub ENCORE a HappyPokerPrešov VIP poker room je místo, kam bych chodil asi každý volný večer na cg, kdybych bydlel v Prešově. Hraje se pravidelně každý den 1 stůl cg, mají cg race o 5k eur a pití pro hráče zdarma.
NL 100 video
Tohle asi zajímá všechny, kteří to čtou
Rozhodl jsem se už dříve, že ty své shoty na NL100 natočím a budu sám sobě komentátorem. Dost mě to bavilo a natočil jsem své první cca 1h video, kde nebude nouze o kritiku odehraných sehrávek
Důvod, proč to dělám není sdílení na youtube apod, ale to, že můžu svojí hru více analyzovat díky zaznamenanému pochodu myšlenek přímo ze hry a tak nějak sdílet ty okamžité názory ze sehrávek.
Video mám připravené, nicméně s tímto postem nemám dostupný svůj HDD, tak sem video přidám později.
Tohle by mohl být start point pro nějaké hlubší rozbory, které u cg téměř nedělám.
Fitness Progress
Sport je nedílnou součástí toho, abych měl hlavu v ideální kondici.
Dlouho jsem přemýšlel, zda neposlat jen čísla, váhy a tabulku v excelu s nelineárně rostoucími čísly maximálních vah nazvedaných v posilovně. Ale neudělám to.
Rozhodl jsem se porovnat dvě fotky. Tu před 5ti lety a tu současnou.
Na fotce vlevo čtu Harringtona ... pár dní nato jsem si řekl, že je čas něco dělat a tehdy jsem přestal pravidelně kouřit a začal se hýbat. Sem tam pár km běh, sem tam fitness, sem tam crossfitová cvičení a dnes k tomu přidávám i nějaký ten prvek jogy nebo různá dynamická cvičení.
Mězi fotkami ve spojleru je asi 5 let, nejde o žádnou revoluční proměnu, pro mě ale znamená posun.
Znatelný na tom jak se cítím a na tom, jak nyní přistupuju k věcem jako jsou strava, pohyb a schopnost dělat různá cvičení.
Spojler jsem dal záměrně, koho to nezajímá, ať to neotevírá
Jelikož většinu sportu dělám sám, jediný můj partner jsou nyní sportwatch "GARMIN FENIX 5".
Nejvíc oceňuji možnost si přes garmin connect vytvořit vlastní trénink, kde jsou opravdu šikoré možnosti cviků a aktivit, sestavování tréninku na míru.
Poté už se jen nechat vést hodinkami během tréninku a zpytovat svědomí, jaký HARDCORE jste si to z pohodlí křesla nastavili:)
Mezi základní fce hodinek patří GPS, snímač tepové frekvence nebo poměrně přesný gyroskop, který dokáže odhadnout, jaký že cvik to vlastně děláte a kolik opakování jste provedli.
K hodinkám jsem pořídil i stylový kožený řemínek, s kterým hodinky využívám spíše jako doplňek.
Na sport a běžné dění vracím původní černý silikonový. Výměna trvá 5 vteřin...
Garminy.jpg (9.83 KiB) Zobrazeno 1799 x
TIP na závěr:)
Kdybych měl najít na závěr něco, co mi dost pomáhá poslední dobou, není to maximální váha, brutální počet opakování, ale správná technika...
Knižní tituly, CBDB
Před pár dny jsem dočetl několik "rozdělaných knih", udělal si čas na aktualizaci CBDB knihovny a řekl si, že bych mohl zhodnotit pár posledních titulů.
- Trilogie "
Kmotr Mrázek" od Jaroslava Kmenty
Neskutečná bomba, koho trochu zajímá politika a zákulisí českého podsvětí 90. let až do současnosti. Doporučuji vzít všechny tří tituly a udělat si na víkend volno. Za mě cca 90%
-
Sněhulák od Jo Nesbø
https://www.cbdb.cz/kniha-69503-snehulak-sn%C3%B8mannen
Mám za sebou desítky thrillerů od Lee Childa, Jo Nesbø pro mě je nový a i když je to thriller jako thriller, Jo Nesbø je jiný. Zfilmovaný sněhulák je totální odpad, kniha je pro mě cca 80%.
-
Steve Jobs od Walter Isaacson
https://www.cbdb.cz/kniha-54892-steve-jobs-steve-jobs
Jak už jsem tady na PA někomu doporučoval, je to opravdu zážitek seznamovat se s Jobsovi názory a jeho charakterem.
Knížku mam v ENG a tak mi trochu trvá se tím prokousat, ale beru to i jako součást studia eng.
Rozdělanou mám
The Mathematics of Poker
https://www.cbdb.cz/kniha-217883-the-ma ... s-of-poker
Tohle je učebnice, teorie her a různé příklady použitelné v pokerové matematice a realizace některých strategií. Teď se k ní vzhledem k její náročnosti moc nedostávám, když už to vemu, snažím se všechny příklady pochopit a propočítat. Dost se to teda vleče. Myslím ale, že pro někoho kdo to s pokerovou matematikou myslí vážně, must have.
Když jsem to celé aktualizoval, zjistil jsem, že mě v knihovně na polici čeká následující:
- Dějiny plné omylů Stephen Weir
- Milionový poker, 2. díl od Jonathan Little
- Mindfuck Petra Bocková
- Růže od Stalina Monika Zgustová
- Spartakus: Smrtí boj nekončí Jarmila Loukotková
- ENG Tattooist from Auschwitzu Heather Morris
Plány
-
NL 100, techika při nahrávání, kvalita zvuku/obrazu, začít stříhat, vybírat důležité spoty. Sdílet to tady
-
Bydlení, koupili jsem už definitivně krásný pozemek (lokalita níže), nyní je čas pracovat na projetku. Né tedy doslova, ale chci projít už hotové projekty z internetu a v kombinaci s naší představou to pomalu kreslit ve 3Dsketchupu. Rád bych za projektantem přišel s definitivním návrhem o představě domu a nechal ho přepracovat pouze tak, aby vyhovoval veškeré té statice a dalším pravidlům.
-
Sraz PA/G4G
Ve spolupráci s Ouskem, Chikem a redakcí PA připravujeme detaily letního srazu PA, který se letos uskuteční v Olomouci, ve spolupráci s G4G a s navazujícím festivalem pokeru v Hodolanech. Tešit se tedy budete moci na finální přehledový článek, který bude obsahovat nejenom pravděpodobný harmonogram, ale i veškeré detaily a odpovědi.
-
LIVE hraní
Tento měsíc mě čekájí 3 nebo 4 návštěvy Hodolan G4G. Cílem je přinést kvalitativně zlepšující se reporty, užít si turnajové prostředí a kolektiv v jednom z nejlepších casin v ČR, ale taky udělat nějaký ten ITM result:)
Při další návštěvě HK Černigov, kterou plánuju též v červnu, se pokusíme v tomto casinu spojit potřebné s užitečným. Krom výhry v reguláry nabitým turnajem se pokusím prosadit to, aby vedení casina nechalo na vhodném místě něco, o co všem nám jde. O krok k lepšímu podporou této petice.
Závěrem
Sám si někdy říkám, jak dlouho trvá vypracovat určité práce blogerů, články či obsáhlejší příspěvky. U mě na tom nezáleží.
Výsledkem je absolutní blogerské uspokojení, zaznamenání sám sebe, motivace pro další práce a možná i přínos v určitých podobách další členům této jedinečné komunity.
PJAY