od Knofl
stř 2. kvě 2012 14:45:48
stř 2. kvě 2012 14:45:48
Zdravim !
Tak konečně jsem se dostal k napsání tohoto blogu, ani nenušíte jakou mam radost a jak dlouho jsem se k tomu přemlouval. Úvodem bych zmínil, že pokeru se věnuji cca 3/4 roku a jsem totální zelenáč, budu nesmírně rád za každou radu, kritiku, co se týče pokeru jako hraní ale také pojmů, které se tady vyskytují, přeci jen né všemu uplně rozumim (od toho tady přeci jsme ne ?)
. K minulosti asi ještě toto: začínal jsem na FTP, kde jsem horkotěžko budoval BR a když už měl nějakou solidní hodnotu, abych mohl hrát stabilně aspoň NL5, zavřeli Full tilt. Trochu pešek ale nedá se svítit, všechno začlo znova na PokerStars. Od prvních dolarů jsem si vybudoval krásný BR na stabilní NL10, 12ti stolů. Všechno jsem hrál tak nějak podle citu a studiím jsem moc nevěnoval. Když přišel můj ''aha'' moment a zjistil jsem, že takhle by to asi dál nešlo, začal jsem škudlit na Holdem Manager. Každopádně po jeho pořízení pro mě z nepochopitelných důvodů přišel v průběhu 50-60k hand totalní downswing ve kterém jsem přišel téměř o 50% svého bankrollu. Téměř v identický moment, co jsem se dozvěděl, že mě přijali do této skupiny, jsem po dalších cca 50k handach graf otočil a začal jsem se dostávat do kladných hodnot. Doufám, že mě tato zkušenost posílila a že příště už s ní budu umět bojovat.

No a myslim, že už je čas abych začal o mém působení Betfairu. Od svolení začít jsem bohužel stihl odehrát pouhých 10k hand. Je to pro mě celkem zklamání, jelikož jsem se tomu chtěl věnovat naplno, ale bohužel to všechno dohromady nedávám uplně tak, jak bych chtěl. Myslim, že přístí měsíc už by to mohlo být lepší
Vzorek 10k hand je tvořen tak z poloviny NL4 a z druhé půlky NL10. Dost pomalu jsem si zvykal na soft, který mi zrovna nesedí. Blbec jsem dokonce prvních několik tisíc hand hledal jednotlivé stoly přes table finder, abych měl u hráčů vubec statistiky, než mi jeden parťák tady ze skupiny poradil, že stačí přepnout jazyk v klientu
. Stolů hraju 6-9, nicméně na grafu vidíte na počátku 6000. handy pád téměř o 50$, což mě donutilo se zamyslet jestli nedělám vážně něco špatně. Začal jsem překopávat základy, pořádně prostudoval nejmenovaný studijní pokerový portál (kam jsem se zaregistroval teprve minulý týden
), vytiskl tabulky a napsal si poznámky na papír, který mám pořád před sebou.

Jak vidíte, od té chvíle krásně systematicky rostu. Tak budu doufat, že to tak bude pokračovat i nadále. I když mi je jasné, že tohle je malý vzorek na to, dělat nějaké velké závěry. Nakonec vám jsem plácnu nějaké svoje statistiky a budu se těšit na všechnu kritiku, rady a cokoli, co by mohlo zlepšit moje hraní a vědomosti ohledně pokeru

Ještě bych rád zmínil nějaké cíle na příští týdny:
-Určitě se zůčastnit 2500$ Freerollu (nevíte jestli se hraje přístí čtvrtek ?)
-Pořádně vypilovat Big Stack Strategy a tím totálně přemazat všechny špatná rozhodnutí
-Odehrát minimálně 7k hand/týden
-Udělat řidičák
Zatim se mějte, Knofl.
Tak konečně jsem se dostal k napsání tohoto blogu, ani nenušíte jakou mam radost a jak dlouho jsem se k tomu přemlouval. Úvodem bych zmínil, že pokeru se věnuji cca 3/4 roku a jsem totální zelenáč, budu nesmírně rád za každou radu, kritiku, co se týče pokeru jako hraní ale také pojmů, které se tady vyskytují, přeci jen né všemu uplně rozumim (od toho tady přeci jsme ne ?)

No a myslim, že už je čas abych začal o mém působení Betfairu. Od svolení začít jsem bohužel stihl odehrát pouhých 10k hand. Je to pro mě celkem zklamání, jelikož jsem se tomu chtěl věnovat naplno, ale bohužel to všechno dohromady nedávám uplně tak, jak bych chtěl. Myslim, že přístí měsíc už by to mohlo být lepší

Vzorek 10k hand je tvořen tak z poloviny NL4 a z druhé půlky NL10. Dost pomalu jsem si zvykal na soft, který mi zrovna nesedí. Blbec jsem dokonce prvních několik tisíc hand hledal jednotlivé stoly přes table finder, abych měl u hráčů vubec statistiky, než mi jeden parťák tady ze skupiny poradil, že stačí přepnout jazyk v klientu

Jak vidíte, od té chvíle krásně systematicky rostu. Tak budu doufat, že to tak bude pokračovat i nadále. I když mi je jasné, že tohle je malý vzorek na to, dělat nějaké velké závěry. Nakonec vám jsem plácnu nějaké svoje statistiky a budu se těšit na všechnu kritiku, rady a cokoli, co by mohlo zlepšit moje hraní a vědomosti ohledně pokeru

Ještě bych rád zmínil nějaké cíle na příští týdny:
-Určitě se zůčastnit 2500$ Freerollu (nevíte jestli se hraje přístí čtvrtek ?)
-Pořádně vypilovat Big Stack Strategy a tím totálně přemazat všechny špatná rozhodnutí
-Odehrát minimálně 7k hand/týden
-Udělat řidičák

Zatim se mějte, Knofl.
Naposledy upravil(a) Knofl dne ned 5. říj 2014 18:16:32, celkem upraveno 1 x.