Bohužel žádná jiná neexistuje a i když je to samozřejmě naprosto pochopitelně strašně frustrující

Plně s vámi soucítím, ale děje se to všem a není možné se stát dobrým hráče, aniž se s tím člověk vyrovná

Moderátoři: chiko, Luky, blažek
Tě obdivuji, že to bereš ještě tak s humoremJakub Š. píše:Jen abyses netrápil dávám graf své session za hodinu a půl
Předesílám, že tam ještě nejsou vidět 2x oversety na turnu a jeden set ve 4bet potu - kde jsem se do finálního allinu dostal už ne zcela jako favoritAneb závěrečný sešup na konci session byla pěkná tečka
Tilt je svi..ně a měly bychom ho zakázat!!!!AnnDrew píše: Set upy jsou asi jasná věc, o tom žádná. Ale i sám na sobě pozoruju jedno: když to na mě přijde až moc, začnu tiltit, a pak prohraju víc než bych v dané situaci měl. Ruku na srdce, nestalo se ti to náhodou? Projdi si celou session a hlavně poty kolem 50BB, kde ses možná mohl nechat unést zbytečně agresivní hrou, kterou jsi vzdal na turnu či riveru. Zahrál bys to stejně i normálním A game rozpoložení? )
Jojo, měl KK, pardon, jsem si v tom vzteku ani nevšiml, že jsem tam nenapsal showdown. Každopádně jsem se nenechal zlomit a v rytmu jedne povzbuzujicí písničky jsem si dokráčel do kladných čísel tuhle session, asi se teď z toho půjdu vyspatLeragaco píše:Borec mal KK? Mne sa stalo, ze som tiez takto prehral, ale vzapati na inom stole som tie rakety vyhral. Takze na nule, kazdopadne to "potesi" ked to prehra clovek