od gtommek
čtv 3. kvě 2012 22:25:13
čtv 3. kvě 2012 22:25:13
Ahojte,
uz velmi dlho sledujem pokerarenu ale zatial som si este nespravil blog a ani som vela nekomentoval. Len som cital a myslel si ze sa ucim ale nejak to nevychadzalo. Takze zacinam odznova
Volam sa Tomas mam 24 rokov a momentalne zijem v UK. S pokrom som zacal na mobile kde som hral o velke nic a kde mi nikdy nedoplatili moj royal
, ale aspon som tam netiltoval. Neskor som hraval zive MTT az kym som si nevlozil svoje prve dolare na PS. Zacinal som s MTT a SNG a neskor som skoncil na 90man sng pri ktorych som myslel ze aj ostanem.Ale casovo mi to nevychadzalo a odohraval som malo turnajov (koli praci atd.). Takze moj novy zaciatok znamena cash game co bude velmi zaujimave. Zacinam s bankrollom 250$ na PS NL5. Na kazdy mesiac by som si chcel dat nejake ciele a hlavne sa ich snazit splnit. Takze to by bolo zatial vsetko 
Ciele na maj:
1. Nahrat aspon 25 000 hand
2. Snazit sa robit session rewiev (toto som nikdy nerobil takze som zvedavy)
3. Kazdy den studovat (videa, clanky, session rewiev, pridavat handy a konzultovat na pokerarene)
4. Trosku menej sa znervoznovat po prehratych all inoch
5. A hlavne hrat co najviac budem moct
A este nakoniec si davam jednu podmienku – NEPOZERAT SA DO POKLADNY . Pozriet sa mozem stale na konci mesiaca. (Ovsem ked budem vidiet ze padam stale dole tak si to skontrolujem aby sa mi nestalo ze budem chciet zapnut hru a napise mi, ze nemam dostatok money na ucte
co dufam sa nestane
) Takze to by bolo vsetko. Zacinam od zajtra t.j. 4.5.2012
Vdaka za pozornost a dufam ze este na tento blog niekedy zabludite..caute
uz velmi dlho sledujem pokerarenu ale zatial som si este nespravil blog a ani som vela nekomentoval. Len som cital a myslel si ze sa ucim ale nejak to nevychadzalo. Takze zacinam odznova

Ciele na maj:
1. Nahrat aspon 25 000 hand
2. Snazit sa robit session rewiev (toto som nikdy nerobil takze som zvedavy)
3. Kazdy den studovat (videa, clanky, session rewiev, pridavat handy a konzultovat na pokerarene)
4. Trosku menej sa znervoznovat po prehratych all inoch
5. A hlavne hrat co najviac budem moct
A este nakoniec si davam jednu podmienku – NEPOZERAT SA DO POKLADNY . Pozriet sa mozem stale na konci mesiaca. (Ovsem ked budem vidiet ze padam stale dole tak si to skontrolujem aby sa mi nestalo ze budem chciet zapnut hru a napise mi, ze nemam dostatok money na ucte

Vdaka za pozornost a dufam ze este na tento blog niekedy zabludite..caute
Naposledy upravil(a) gtommek dne ned 5. říj 2014 18:16:34, celkem upraveno 1 x.