Hlasim sa

Hrajem co to da a pokial mi to cas dovoli (vela ho nemam koli praci a treningom). Mam odohratych 6865 hand

s cim nie som velmi spokojny. Hrajem 5 stolov, jedna session trva prblizne 60 az 90 minut. Potom prestavka, bud nejake video, TV, posilnovna alebo trening. Potom pokracujeme. Vacsinou mam nejake 3 sessions za den. Hm nieco s tym musim spravit.
Aktualne:
Bankroll na zaciatku: 50$
Bankroll momentalne: 77, 71$
Aktualny profit: 27,71$, 8,90bb/100
Odohratych hand: 6865
Ciele:
- odohrat co najviac hand
- pozriet zmeskane coachingy a zucastnovat sa novych
- zvysovat profit a pri 120$ prejst na NL10
- pred kazdym hracim dnom pridavat taky maly report z clankov napr. Pot odds, Implied odds, hra z BB a SB, suited connector atd. atd. + tam davat vlastne nazory co robit alebo ako to hram ja. Vacsina hracov uz to vie ale urcite si to radi zopakuju
Kedze sa teraz chystam hrat tak prvy DNESNY CLANOK - Startovne kombinacie
- akcia pred flopom zavisi na 1. Nasej pozicii, 2. Akcii pred nami (limp, raise, fold)
Raise:
- z EP otvarame hru raisom s tymito kombinaciami: AQ+, TT+, ja osobne pridavam aj 99, AJs
- z MP otvarame hru raisom s tymito kombinaciami: AJ+, 88+, ja osobne aj s 77 a niekedy 66, ATs
- z LP otvarame hru raisom s tymito kombinaciami: 22+, A2+, JT+, 78+, ja z BTN hrajem velmi loose (K5s+, Q6s+, suited connectory a gappers - zavisi to od statov na hracov SB a BB)
Call a limp:
- podla mojho nazoru mozeme limpovat ako prvy len s PP, pokial sa chceme dostat do hry a pred nami boli foldy tak limpovat mozeme len s 22- 88 z MP a 22 - 55 LP, ostatne handy raisovat
- pokial bol pred nami raise tak callujeme pary 22 - TT (pri 20 bb nasobku efective stacku)
- pokial boli pred nami limpy callnut z LP mozme A5s+, JTs+, 56s+
To by bol len taky zaciatok. Nebral som velmi do uvahy s akymi hracmi hrame (tight, loose) pretoze pri tight hracovi nasu range zuzime a pri loose hracovi si toho mozeme dovolit zahrat urcite viac. Bol by som rad keby ste napisali aj ako to hrate vy, ci nieco pridavate alebo hrajete niekedy menej, alebo mi mozete hocico vytknut. Dakujem a dufam ze sa vam bude tato seria tychto clankov pacit aj ked to su zaklady

dakujem gl vsetkym