od iHateRussians
sob 5. kvě 2012 7:21:43
sob 5. kvě 2012 7:21:43
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/4280936
Dneska tusim,se odehrala tadle handa, +- by mela sedet,,,,docela me zajma,jestli ten call allinu na flopu je dobrej nebo spatnej,,, (plan byl urco se stackout s any draw) ale chci vedet,jestli je to dobre nebo ne?! ....
A navic, je dobre todle usuzovani? calluju na flopu cca 5k do potu cca 8 takze to je 8:5 to je +- 60:40 ... co to znamena?!,, ze mam sanci na vyhru 3:2 nebo ze musim vyhrat aspon 2x z 5 abych byl BE? nebo co toje?!
NIKDY sem moc matiku nepouzival no:D ..navic k cemu mi je dobry vedet ..alkaach rika 1 out- 4% takze bych mel mit aspon 10 outu .. a ja jich mam 12 .. takze jde to callnout?
Dneska tusim,se odehrala tadle handa, +- by mela sedet,,,,docela me zajma,jestli ten call allinu na flopu je dobrej nebo spatnej,,, (plan byl urco se stackout s any draw) ale chci vedet,jestli je to dobre nebo ne?! ....
A navic, je dobre todle usuzovani? calluju na flopu cca 5k do potu cca 8 takze to je 8:5 to je +- 60:40 ... co to znamena?!,, ze mam sanci na vyhru 3:2 nebo ze musim vyhrat aspon 2x z 5 abych byl BE? nebo co toje?!

Naposledy upravil(a) iHateRussians dne ned 5. říj 2014 17:21:52, celkem upraveno 2 x.
Důvod: změna předmětu z: good x bad call? na: good x bad call? (79s vs. AJ)