od netwar
ned 6. kvě 2012 10:30:36
ned 6. kvě 2012 10:30:36

Na setkání jsem dorazil se značným předstihem. Bylo to z důvodů určité spolupráce mé osoby s poker-arenou, kterou se určitě dozvíte. Setkali jsme se s Jardou, Lukášem a Štěpánem v nedaleké kavárně. Připadal jsem si jak ve světě byznysu . Lukáš a Jarda co chvíli odbíhali, aby mohli vyřešit telefonáty, které co chvíli dotírali z mobilních telefonů.

Po přesunutí do Kajotu se řešila otázka, jak přesně by měl celý večer probíhat. No a to už jste se pomalu scházeli vy ostatní a vytahovali ty své krasavce. Položili jste si je na stůl a ladili připojení k síti. U některých to však nebyla jednoduchá záležitost, vlivem některých nefunkčních součástí se obcházela různými způsoby. No ale zlaté české ručičky zvítězily a veškeré technologické potíže, včetně nespolupráce velkoplošné obrazovky byli zažehnány. Pro mě jako hráče CG a MTT byla celá věc trošku podivná. Připadal jsem si, že jsem na přednášce matematicko fyzikální fakulty a poker mi to připomínalo pouze vzdáleně.

Moje osoba se odhodlala také treninku a to v živém turnaji Kajotu s Buy-inem 300 a možností jednoho rebuy. Chytnul jsem v celku normální stůl, kde dva hráči byli poměrně zkušení ostatní spíše hráli pro zábavu. V počátku jsem se z počátečních 8000 dostal zhruba na 12 000, ale po několika zahazování na turnech a riverech kdy docházeli všemožná draw a nebo můj pár čelil boardu s over kartami, se postupně odházel na 2400. Tento stack jsem nakonec zatočil a never a dealer volá jeden rebuy. Po přestávce jsem zatáhl svoji hru a dostal se znovu zhruba na 15 000, ale pak se situace opakovala a já se svými nízkými páry neobstál proti 4-betům a 5-betů all-in. Poslední Handa před přestávkou byla 6

V zadní místnosti jsem očekával velký grind, ale byl jsem zklamaný, převážně už všichni odešli, zůstalo jen torzo areny a to bylo pouze 23:20. Co se s vámi lidi děje?

Naposledy upravil(a) netwar dne ned 5. říj 2014 17:20:59, celkem upraveno 1 x.
Život je boj, stejně jako poker - tak bojuji v životě i v pokeru.