Odblok(g): 16. (10.7. - 16.7. 2017)
Než se pustím do první sejšny tohoto týdne, tak ještě po malých doušcích popiju kafe a polepím několik poznámkových útržků z týdne minulého...
Hrál jsem tento týden každý den kromě neděle. Asi tušíte jak je to možné

. Ano moje manželka Jana a můj syn Richard mě opustily

. Ale naštěstí jen na týden

a to užít si s dovolenou s rodiči, tedy bábi, dědou a také sestrou, která má dva malé kluky 8m a 3r. Rodinka tedy vyjela už v neděli dopoledne směr Vranovská přehrada a poslušně mi posílali fotky aby mi nebylo tak moc smutno...
Já jako správný chlap jsem si to rovněž užil. Nádobí jsem nemyl

, nevysával jsem

a nakoupil nějaké pivka navíc

. Měl jsem jen jediný důležitý úkol a tím bylo zalít papriky a rajčata na balkóně. Poslušně jsem si tedy naplánoval každodenní hraní minimálně 2hodiny. Poslední týdny se mi moc nedařilo a tak jsem očekával, že od pondělí se to už konečně otočí. Když budu mít na hraní ten klid i čas, tak jsem doufal i v lepší výsledky. Bohužel hned pondělí mě opět posadilo na prrrrdel

a já jen koukal, jak jsem docela bezmocný ovlivnit výsledky. Snažím se nevnímat mou netočivku a soustředím se tedy jen na svůj cíl odehrát do konce měsíce už svůj 2000 single table turnaj. To znamená odehrát zatím největší měsíční porci 551 turnajů. Úterý bylo herně pomalu jako přes kopírák

, zase to šlo do paprik.. tím jsem si připoměl můj důležitý úkol a šel zalít balkón...a trochu hrdlo
Zajímavá byla ale středa. Už jsem zmiňoval, že k sejšně 9manů si zapnu vždy jednu až dvě 180-tky za 2,5$ a pokud vypadnu, další 180-tky nereguju. Klasicky jsem tedy ve středu projížděl filtrem lobby a zaregistroval 180-tku za 2,5$. Ale jak jsem viděl, že 180-tka za 3,5$Rebyebye, které mám ve filtru rovněž, bude již skoro naplněna, tak mi blesklo hlavou, že když je ta středa a moja není doma, že si ji dnes dám. Cíl jsem měl nebrat ani rebuy a ani addon. Prostě si ji zahrát za čistých 3,5$. Políčka pro rebuy a addon jsem si radši zkontroloval aby nebyly zaškrtnuté a klasicky hrál svoji STT sejšnu... Pro prvních pár TOP handách v tomto turnaji jsem měl více chipů než kdybych bral tripple rebuy a tak jsem se na tento turnaj moc nesoustředil. Dokonce jsem propásl i přestávku a nabídku vzít addon, který jsem neplánoval brát. Jak šel čas tak většinu 9manů už jsem odpálil a já více vnímal, že v Rebuy ještě žiju. Byla už push/fold fáze a zde musím smeknout před hráči, kteří hrají tento formát, protože variance zde musí být šílená. Zde musíte mít extra točivého kámoše tam nahoře, a to docela často po sobě, aby jste přežily do ITM. U 9manu stačí vyhrát jednu dvě točky a ITM Vás většinou nemine. Nebudu to natahovat, prostě když se blížila bublina, cca 30hráčů, tak jsem se dost zatáhnul

abych se neodpálil do větších stacků s nějakou kravinou. U stolu byl jeden big stack, který měl nějaký čtyřnásobek našeho průměru a tak hrál docela aktivně a my poslušně skládali. Netrvalo to ani orbit a bublina praskla a já už byl spokojený

. Mohl jsem to konečně roztočit nebo v klidu vypadnout. Jako zázrakem jsem to roztočil a u 11.místa opět přišla moje skvělá chvíle

. Zatáhnul jsem se jako šnek do ulity a nechtěl svých cca 10bb odpálit a nepodívat se na finálový stůl. Na FT jsem se nakonec protlačil a můj stack odpovídal cca 5 místu. Tomu odpovídala i moje hra, která byla dost opatrná. Zde už jsou hold jiné částky než v 9manu a tak jsem to nechtěl prosrááá...

Byl to megafoldující stůj včetně mě

. Kdo raisnul nebo pushnul tak měl v 99% volnou cestu k blindům. Nikdo nechtěl dorovnávat ani 3bb. Trpělivě jsem tedy čekal až vypadnou mí soupeři a já se skutečně posouval po žebříčku výš i bez velké aktivity. Byli tam asi dva hráči, kteří to měli pěkně zmáknuté a využívali náš strach z vypadnutí

. Nakonec jsem to dotáhnul až na druhé místo, kdy jsem v první handě HU sice prohrál lepší, ale to jen urychlilo si dát s úsměvem štamprli slivovice. Po dlouhé době jsem si z turnaje odnesl super stavy a bavilo mě to. Škoda že MTT jsou fuč, když má člověk čas aj by si je rád zahrál... Bohužel 180-tky hrát neumím a ty swingy mi nahánějí hrůzu ... Konstatuji, že jsem to hrál mega tight a rozhodně se to tak nehraje

… Ale Ryby mají občas štěstí a proto se i já na 180-tku pravidelně budu vracet… hodilo to nějakých 322$ což je u mě +100BI
Dostal jsem se tedy s bankrolem nad 1000$ a začal od čtvrtku pouštět opět i 5$ 9manKO. Ale díky mé skvělé formě jsem v těch jednostolovkách pořád jak na horské dráze a občas mi jde z toho na zvracení

, Já nikdy neholdoval kolotočům, měl jsem rád jen labutě

.
Ale turnaje pěkně naskakují a věřím, že cíle tento měsíc dosáhnu. V pátek i sobotu jsme s kapelou odehráli dvě skvělé akce. V pátek v Litovli a v sobotu v místě zaslíbené vínu a to byli Přitluky na jižní moravě. Opět jsem se tím pokerově vyresetoval a těším se na nový týden. Neděle byl relax s rodinou...
Moje žena a synek mě před chvíli opět na pár dní opustili a budou si užívat dovolenku s přáteli a dětmi někde v přírodě. Takže očekávám do čtvrtku větší domácí nepořádek + větší porci odehraných turnajů... Pátek až neděle už mám opět resetovací program mimo poker...
MÉ CÍLE
DĚLÁM NA TOM,
SPLNĚNO,
NESPLNĚNO

- Do 31.7.2017 odehrát 551 STT => aktuálně 236/551

- 1x týdně příspěvek u kafe
STT - HORSKÁ DRÁHA
20170716_RelaXukafe_STT.png (58.9 KiB) Zobrazeno 2012 x