od Fobia Kid
pon 7. led 2019 3:57:43
pon 7. led 2019 3:57:43
Zrovna reším s partypokrem jeden problem a chcel bych sa optat na váš názor/radu.
Dnes sem sa zúčastnil turnajku o 3 vstupenky na marcovy pokerfever festival viz. spoiler
Ako môžete vidieť, skončil som na 2. mieste, ale bez vstupenky
Tak informoval som o tom support, od ktoreho som dostal takúto odpoveď viz. spoiler
V skratke tam píšu o tom, že podľa pravidiel pokiaľ turnaj skončí pred ukončením late registration, garancia neni vyplacena v plnej výške, ale vyplatia iba collected money. V tomto prípade bola late registrace do konca 11 lvlu. To môžete vidieť v prvom screenshote, kde je *GUARANTEED 720$ a pod tým *Tournament must reach level 12.
Ale ja som vyletel z turnaju v 13 levly, takže ak tomu správne rozumiem, mali by vyplatiť *GUARANTEED 720$.
Ako potvrdenie, že turnaj bol v 13 levly som im to vypočítal podla started on a ended on časov a tiež poslal poslednu handu z PT4 hand revieweru, kde je vidiet, že sme boli v 200/400 co k tomu sedi.
Maju pravdu oni alebo ja? Zrovna som im poslal email, tak uvidím zajtra na odpoveď. Ale mám taký pocit, že mně chtějí voje*at
. Pokiaľ to je tak ako to vidím ja, mám možnosť sa brániť, keby že aj po daných screenshotoch a pod. mi nebudú chcieť dať vstupenku?
Možno bol problém s late regovaním ako pár dni dozadu na PS, ale tam to vyplatili pokiaľ viem. Lebo v piatok tento turnaj hrálo cez 30 ludí, kde som skončil 4. a teraz bola nedela a hrálo ho iba 12. A po skončení late regu mal príjsť break na add-ony, ale hra pokračovala bez toho. Možno preto si ich systém myslí, že nedošlo k addonom tak vyplatí iba collected money. No riešiť takúto blbosť v polovici session
Dnes sem sa zúčastnil turnajku o 3 vstupenky na marcovy pokerfever festival viz. spoiler
SpoilerZobrazit

Tak informoval som o tom support, od ktoreho som dostal takúto odpoveď viz. spoiler
SpoilerZobrazit
Ale ja som vyletel z turnaju v 13 levly, takže ak tomu správne rozumiem, mali by vyplatiť *GUARANTEED 720$.
Ako potvrdenie, že turnaj bol v 13 levly som im to vypočítal podla started on a ended on časov a tiež poslal poslednu handu z PT4 hand revieweru, kde je vidiet, že sme boli v 200/400 co k tomu sedi.
SpoilerZobrazit

Možno bol problém s late regovaním ako pár dni dozadu na PS, ale tam to vyplatili pokiaľ viem. Lebo v piatok tento turnaj hrálo cez 30 ludí, kde som skončil 4. a teraz bola nedela a hrálo ho iba 12. A po skončení late regu mal príjsť break na add-ony, ale hra pokračovala bez toho. Možno preto si ich systém myslí, že nedošlo k addonom tak vyplatí iba collected money. No riešiť takúto blbosť v polovici session

Luck is when opportunity meets preparation