od Snuptychl
stř 9. kvě 2012 22:35:21
stř 9. kvě 2012 22:35:21
Ahoj,
takže mám za sebou už 19k hand na NL4 6max. Zatím se mi celkem daří, jsem necelejch 40$+ a díky deposit bonusu a 50k$ hand frenzy už za tejden za dva budu už moc okusit i NL10. V následujících týdnech mám v plánu, krom posunu na NL10, zahrát si a pokud možno co nejlíp se umístit v 2500$ Welcome freerollu a umístit se trochu výš v příštím 50k$ hand frenzy. Ale v první řadě je teď porazit Tadocha v 1. propbetu
. Dával by mi to sežrat asi až do smrti
, to byl taky jeden z důvodů proč jsem z hraní 4 tablů přešel na hraní 9 tablů najednou. Přidání stolů paradoxně mou hru zlepšilo, protože už se na hru musím víc soustředit a nebloudim na internetu. Když jsem náhodou nebloudil na internetu tak mě hra začala nudit a já otevíral nesmyslný kombinace, který jsem dokázal následně instatně odpálit. Brzy postnu i nějaký handy. To je pro dnešek asi vše a na závěr Vám přikládám ještě graf
HF
takže mám za sebou už 19k hand na NL4 6max. Zatím se mi celkem daří, jsem necelejch 40$+ a díky deposit bonusu a 50k$ hand frenzy už za tejden za dva budu už moc okusit i NL10. V následujících týdnech mám v plánu, krom posunu na NL10, zahrát si a pokud možno co nejlíp se umístit v 2500$ Welcome freerollu a umístit se trochu výš v příštím 50k$ hand frenzy. Ale v první řadě je teď porazit Tadocha v 1. propbetu

HF
Naposledy upravil(a) Snuptychl dne ned 5. říj 2014 18:16:02, celkem upraveno 1 x.