Moderátoři: chiko, Cind3r3lla96
To je nějaká pitomina. Odehrál malý vzorek, na tom se nedá určit, jestli hru poráží nebo ne. Swing o 10, 20 tisíc je podle mě normální a přirozená variance. Sám musí vidět, jak je na tom s EV, jestli se pohybuje kolem nuly nebo dokonce na plusovém ROI, tak pokračuje dál, což je myslím právě tento případ. Když si započte rakeback, tak je ve zcela přijatelném mínusu a nemá důvod končit, ledaže by neměl dostatečný bankroll a přirozený downswing by negativně ovlivnil jeho hru, což pochybuji.Tadoch píše:tak neco zmenit bude muset. jak uz psal Lukáš, je hodne nepravdepodobny, ze tu hru v soucasnosti porazi a ze spis je vazne v minusu zaslouzene. ale i tak myslim, ze to nejakym brutalnim grindem na tricitkach vykope vejs a ze to nebude vylozenej debakl, jak to ted vypada. nemyslim, ze to vyhraje, na to asi neni uplne dost casu, ale ze to bude treba tak -5k s tim, ze to poleze porad nahoru
Malý vzorek bych 7,5k turnajů nenazval... pokud Ula dobře vyfiltroval ty statistiky, tak má "swing" 526BI (přepočteno na průměrný buyin) pořád myslíš, že je to swing?kolowrat píše:To je nějaká pitomina. Odehrál malý vzorek, na tom se nedá určit, jestli hru poráží nebo ne. Swing o 10, 20 tisíc je podle mě normální a přirozená variance. Sám musí vidět, jak je na tom s EV, jestli se pohybuje kolem nuly nebo dokonce na plusovém ROI, tak pokračuje dál, což je myslím právě tento případ. Když si započte rakeback, tak je ve zcela přijatelném mínusu a nemá důvod končit, ledaže by neměl dostatečný bankroll a přirozený downswing by negativně ovlivnil jeho hru, což pochybuji.Tadoch píše:tak neco zmenit bude muset. jak uz psal Lukáš, je hodne nepravdepodobny, ze tu hru v soucasnosti porazi a ze spis je vazne v minusu zaslouzene. ale i tak myslim, ze to nejakym brutalnim grindem na tricitkach vykope vejs a ze to nebude vylozenej debakl, jak to ted vypada. nemyslim, ze to vyhraje, na to asi neni uplne dost casu, ale ze to bude treba tak -5k s tim, ze to poleze porad nahoru
Teď jen zrychleně, já nemám program, kterj mi ukazuje EV ROI lajnu, takže jsem možná dosti mimo mísu, ale flipy to asi nebude ukazovat ani do plusu ani do mínusu, ne?kolowrat píše:7 tisíc her je pro hyper turba malý vzorek. Po několika dnech hraní není vůbec možno říct, že formát poráží nebo neporáží. Má to obrovskou varianci a vědět bude zhruba od 100 tisíc odehraných turnajů.
A EV nesouvisí s Wizem. Jestli má EV ROI v plusu, tak prostě má jen v těch coinflipech smůlu. A to se třeba v dalších 10 tisících hrách zase obrátí a vyrovná.
Na perly jsem docela zvykly, ale toto je takova sila, ze to dlouho nic netrumfne. Ano, mas vlastne pravdu, toto je ten nejvetsi duvod, proc se mu to bude spatne dohanet.Navíc si myslím, že na tomto formátu se mu bude dosti špatně dohrávat mínus. Ve 50/50 za první místo měl "neomezenou" částku, tady za první místo má omezenou výhru a ještě se o ni pere až do konce..