od netwar
čtv 10. kvě 2012 12:36:40
čtv 10. kvě 2012 12:36:40
V rámci dlouhodobé a doufám, že přínosné spolupráce, jsme se dohodli s poker-arenou na stakingu živých turnajů a rád bych vám přiblížil živou hru, kterou mám osobně radši než online grind. Sice nemohu na živo multitablit, ale zase se člověk pobaví 

První turnaj za poker-arenu se odehrál dne 4.5. a jednalo se o Celebrity poker tour s buy inem 500 a jedním rebuyem. Jako převážně všechny turnaje tak i tento začínal překvapivě v 19:00. Ještě pár minut před začátkem to vypadalo, že se snad hrát nebude, protože jsem tam byl já a pár lidí tak na dva 6 max stoly. Ale sál se postupně plnil, až se na tabuli rozsvítilo konečných 79 vstupů. Turnaj nepatřil zrovna mezi Deep. Startovní stack 9000 včetně rebuy a 25 minut blind levely nedával v pozdějších fázích moc prostoru pro hru.
Byl jsem usazen ke stolu, který byl poměrně hratelný a zaměřil jsme se na čtení hráčů. Docela se mi dařilo soupeře číst, ale na druhou stranu nechodily žádné karty. Tak můj stack stoupal spíše po malých částkách. Většinou jsem se pohyboval po celý turnaj na average, nebo lehce pod. U vedlejšího stolu seděla známá hráčka Bára Mlejnková a stůl který okupovala připomínal spše průmyslovou zonu s velkými komíny, jen škoda že se z chipů nekouřilo
Sama Bára musela mít minimálně triple avg. Hráči postupně vypadávali a stoly se seskupovali a já se pořád držel své důsledné hry. Která byla agresivně opatrná (chápej opatrným způsobem jsem vybíral spoty, které jsme posléze hrál agresivně). Tako taktika se projevila jako nejlepší a opravdu jsme nemusel ani moc jít do showdownu nebo točit o turnajový život. Měl jsme jedinou točku, pro kterou jsem byl rozhodnut, když jsem měl zhruba posledních 11 BB a zrovna seděl na BB. Našel jsme svoji oblíbenou pushovací handu J9 suited do dvou lidí, kdy hráč z BTN, který raisoval pouze s A high a hráče na SB, který byl zase super tight. Push dopadl v můj prospěch, sice BTN držel TT a SB 88, ale na flopu jsem trefil dva páry a zase jsme se pohyboval kolem průměru. O dinner breaku, který byl vynikající, jsem se dal do řeči s Mario "čempionem" Burešem. Překvapil mě svojí poměrnou skromností a přístupem ke hře. Je to sympatický mladík, který nezkazí žádnou legraci.

Po přestávce znovu do šichty
. Karty stále nechodili a když chodili tak pouze malé páry a po 3-bet shove jsem jen zahazoval a zahazoval. V jedné handě na BB jsem dostal KK, které jsem šťastně vytočil do A8. A najednou se sesedalo na finálový stůl. Na final table jsme operoval se stackem kolem průměru a docela mi procházeli mé 3-beta s pozice a sem tam nějaká krádež z SB. Poslední handa turnaje byla AJ, kterou jsem 4-betoval do hráče který čadto otevíral. Hráč bez pozice se kroutil a nechal si přepočítat můj stack. Nakonec vyslal All in a já bohužel musel dorovnat a soupeř ukázal AQs. Sice jsme na turnu trefil 3 outer, ale river přinesl flush a já se poručel na 6 místě za 4.800 korun českých.
Doufám, že i nadále nezklamu a budu se účastnít více placených pozic, aby maminka měla ze mne radost.
S pozdravem váš netwar.

První turnaj za poker-arenu se odehrál dne 4.5. a jednalo se o Celebrity poker tour s buy inem 500 a jedním rebuyem. Jako převážně všechny turnaje tak i tento začínal překvapivě v 19:00. Ještě pár minut před začátkem to vypadalo, že se snad hrát nebude, protože jsem tam byl já a pár lidí tak na dva 6 max stoly. Ale sál se postupně plnil, až se na tabuli rozsvítilo konečných 79 vstupů. Turnaj nepatřil zrovna mezi Deep. Startovní stack 9000 včetně rebuy a 25 minut blind levely nedával v pozdějších fázích moc prostoru pro hru.
Byl jsem usazen ke stolu, který byl poměrně hratelný a zaměřil jsme se na čtení hráčů. Docela se mi dařilo soupeře číst, ale na druhou stranu nechodily žádné karty. Tak můj stack stoupal spíše po malých částkách. Většinou jsem se pohyboval po celý turnaj na average, nebo lehce pod. U vedlejšího stolu seděla známá hráčka Bára Mlejnková a stůl který okupovala připomínal spše průmyslovou zonu s velkými komíny, jen škoda že se z chipů nekouřilo

Po přestávce znovu do šichty

Doufám, že i nadále nezklamu a budu se účastnít více placených pozic, aby maminka měla ze mne radost.
S pozdravem váš netwar.
Naposledy upravil(a) netwar dne ned 5. říj 2014 18:19:56, celkem upraveno 1 x.
Život je boj, stejně jako poker - tak bojuji v životě i v pokeru.