Moderátoři: alkaatch, Tywinn, kacvo
No až budem hrát spolu, tak počítej s tím, že ti tam QQ nesložím, můžeš to zkusit exploitovat...T-fon píše:na to uz sem ti odpovidal, s AQ nebo TT by nas proste callnul
asi takMr.M@r píše:opisuješPanTau píše:1) push
2) fold si bez fe, skoro bubble
3) call
měli by jste si občas zahrát MTT, aby jste věděli jaká monster handa QQ jsou, to se preflop stacku klidně i za 50BB
Tak to urcite je, ja tiez nemam problem sa pf v MTTcku stacknut s QQ aj 50BB deep, ale tu hovorime o niecom inom. Tu nas min 3betuje short, predpokladajme ze reg. Toto je ina situacia ako preflop allin, ktory by som insta calloval.hoacin píše:QQ je monster na každým limitu, na mikrech že by nebyl?!![]()
A_Rimmer píše:Ked vidis takyto 3bet, musi Ti minimalne v hlave zasvietit kontrolka, ze pozor, toto je nejaky zadrhel. Ked to nevidis a len to rovno posles bez zavahania, tak si nieco prehliadol (ja by som to poslal tiez, ale len fishke a unknownovi, regovi nie).hoacin píše:QQ je monster na každým limitu, na mikrech že by nebyl?!![]()
Keby si mal podobnu situaciu v MTTcku, si povedzme 30BB deep, openraisnes z early QQ na 2,5BB a dostanes 3bet na 5,5BB od jedineho rega pri stole? co si pomyslis? Ako casto ti toto spravi s rukou, ktoru dominujes (ci uz je to SNG alebo MTT)? Podla mna nie dost casto na to, aby to bolo ziskove. Tolko moj nazor.
QQ imo monster neni na zadnym limitu, ale ja se hadat nebudu, od toho tu mame Rimmera, rad jsem si precet nazory vsech...hoacin píše:QQ je monster na každým limitu, na mikrech že by nebyl?!![]()
PanTau píše:well played
počky jak to viš?:D to 984 tu ještě nemá zobrazený a jaktože to není WAWB? ...nebo to mělo bejt k tomu sucku?..ale mateš mě tím 984 flopu:Dhoacin píše:Královno, 984 jsi zahrála určitě dobře, bet/3-bet je lajna, kudy bych šel i já. To je WAWB situace jen ve světě, kde ryby žijí na poušti, nedoplácí gutshoty a kde TPTK je pro regulára limpujícího na blindlevelu 25/50 na UTG snap fold.![]()
.
Tak vím tochiko23 píše:počky jak to viš?:D to 984 tu ještě nemá zobrazený a jaktože to není WAWB? ...nebo to mělo bejt k tomu sucku?..ale mateš mě tím 984 flopu:Dhoacin píše:Královno, 984 jsi zahrála určitě dobře, bet/3-bet je lajna, kudy bych šel i já. To je WAWB situace jen ve světě, kde ryby žijí na poušti, nedoplácí gutshoty a kde TPTK je pro regulára limpujícího na blindlevelu 25/50 na UTG snap fold.![]()
.