check samozrejme jen v pripade, ze chces volit check/raise (coz jsi klidne mohl aplikovat), ale check/fold je opravdu nejhorsi reseni
biggest cash 4,9 je v podstate jen tento týden taková, jinak zpětně minulé týdenní session se to tak pohybuje, jak píšeš. Rozhodně je možné, že tím jak jsem přidávál v relativně krátké době celkem hodně stolů, tak jsem se zatahnul a hraju to blbě. Z Donu jsem přešel z Bwinu takže zlozvyky jsou stoprocentně.andrejkappacita píše:Vyrazne leaky jsou uz na prvni pohled videt z te tvoji tabulky, itm 54% a ztratova hra je superspatne, ja mam 54% uz na hranici hotrunu, 54% by melo byt roi tak 6% a vys, navic biggest cash 4.90 je taky spatne, z takoveho vzorku bys mel mit biggest cash nekolikrat i pres 5, hrajes to jak dony nebo proste moc nitty a na preziti
no moc nerozumim jak to myslís s midle parem, cbet by callnul a turn ja bud check v případě dalšíalkaatch píše: Jaka horsi te callne = mozna nejakej midle par nebo flushdraw, oboji te pak nejspis vytlaci na dalsich streetech. Tim cbetem vubec nic neziskas.
rozumim dik.alkaatch píše:Myslel jsem to tak, ze midle par je jedina handa ze ktere muzes tim cbetem neco dostat a jeste pak budes mit tezkou hru na turnu/riveru protoze nikdy nevis jestli on calluje midle par, flushdraw nebo nejake Ax/set takze se bud nechas vyblufovat nebo naopak promenis svoje KK v bluff....
PokerStars Game Security Team píše: Hello,
PokerStars has become aware of a situation involving a violation of our Terms of Service, to the potential detriment of other players. You participated in games that were under consideration in this case and as a result you may have been adversely affected.
In a case such as this it is our policy to confiscate the balances of the offender(s) and for PokerStars to add funds where appropriate. This compensation pool is then distributed to players potentially affected in as fair a way as possible...
Díky za info, jako nemám s tím nějak moc velký problém, spíš mi šlo o to abych si udělal představu o tom jak je to časté, jestli je to problem hlavně F50 a tak no.elSabi(CZ) píše:bud rad dokud ti vraci 1 dolar na 1,5 stakes...az budes hrat vyssi a porad ti budou vracet 1usd tak te to bude srat, ja uz jsem jim minule napsal ze je to pekny ze mi vraci dolar kdyz BI byl 7...ale tak proste se stane ze tam nekdo obcas nehraje fer...nevim jaky mas volume, ale me cca vraci 2x za mesic...coz je cca na 3k her zhruba plus minus...
všimnul, proběhly i nějaké ty konfron točkyelSabi(CZ) píše: jinak dneska jsem te potkal u stolu, jestli sis vsimlnul;)
sorry, já jsem línej se pořádně vyjadřovat a vždycky to chi nějak zkrátit a pak to nejde pochopit:-)Hydra9696 píše:Diky,
s tou challenge to beru, ještě jsem 6 nezlomil tak to je motivace .). Jak to myslíš, umístění se na konci. Jakože kolik bylo netrefených turnaju a na jakých pozicích?