Že by sme si ťukli večer?Luky píše:
A bere někdo pokerový set?

Moderátor: chiko
Bullhorn píše:A povlečení? Raději vlastní?
Zalezi na tom jakej jsi punkerBullhorn píše:A povlečení? Raději vlastní?
SitkaCZ píše:Zalezi na tom jakej jsi punkerBullhorn píše:A povlečení? Raději vlastní?... ja treba vozim v aute porad spacak a v tom prespim kdekoliv. Nikdy nevis kdy a kde se ozeres a nenajdes cestu zpet domu
Tak mě napadlo, protože když by to z auta hralo dlouho, tak musí být nastartovaný (aspon moje:), jinak se to samo po čase vypne.Bullhorn píše:Také je možnost vypálit to a prdnout to do autorádia. To by mělo stačit..
Urcite prijed, misto bude.tobbyas09 píše:Chci se zeptat, je možné se ještě nahlásit na tuhle akci. Jsem novým členem stutdijní skupiny. Přijel bych ve středu večer.
Určitě by mě to i herně hodně pomohlo. Je tam ještě místečko.
Díky za info.
Petr
Jízda je od slova jet ne?:D Když stojíš tak přece nejedešula píše:Tak mě napadlo, protože když by to z auta hralo dlouho, tak musí být nastartovaný (aspon moje:), jinak se to samo po čase vypne.Bullhorn píše:Také je možnost vypálit to a prdnout to do autorádia. To by mělo stačit..
Jde mi o to, když je řidič vožralej a nastartuje, jestli je to už řízení pod vlivem...?Asi jo bych řek..
Páč pak to někomu vysvětlovat by nemuselo dopadnout dobře...
S vysvětlováním něčeho co bylo jinak už mám svoje zkušenosti, takže bych radši mít v tom jasnoPanTau píše:Jízda je od slova jet ne?:D Když stojíš tak přece nejedešula píše:Tak mě napadlo, protože když by to z auta hralo dlouho, tak musí být nastartovaný (aspon moje:), jinak se to samo po čase vypne.Bullhorn píše:Také je možnost vypálit to a prdnout to do autorádia. To by mělo stačit..
Jde mi o to, když je řidič vožralej a nastartuje, jestli je to už řízení pod vlivem...?Asi jo bych řek..
Páč pak to někomu vysvětlovat by nemuselo dopadnout dobře...![]()
+1ula píše:Ono se s alkoholem nesmí sednout za volant, tak to leda pouštět ze zadní sedačky
Sitka říkal že budou normálně postele s peřinamachiko23 píše:Ahoj tak nakonec to vypadá že pojedu též tak snad si budu moct ustlat nekde na zemy u někoho asponBTW jede někdo nějakou károu kterou by mě naložil v dohodnutý čas v pardubicich na hlaváku?........kdyby jo tak napište tak v kolik by to šlo a já si podle toho zkusím přizpůsobit vlak.....jinak budete chtět hrát i živě?...dyt vás z toho počitača musej bolet oči
já jen že můžu vzít kufr kterej pohltí cca 11-12 lidí ...ale zase se mě ta sviňa těžká nechce tahat aby se pak nehrálo
tak dejte zavčas vědět.
jj to vím že mají být normálně postele ale jen pro prvních 17 tuším ...a já jsem tak první 25tejLuky píše:Sitka říkal že budou normálně postele s peřinamachiko23 píše:Ahoj tak nakonec to vypadá že pojedu též tak snad si budu moct ustlat nekde na zemy u někoho asponBTW jede někdo nějakou károu kterou by mě naložil v dohodnutý čas v pardubicich na hlaváku?........kdyby jo tak napište tak v kolik by to šlo a já si podle toho zkusím přizpůsobit vlak.....jinak budete chtět hrát i živě?...dyt vás z toho počitača musej bolet oči
já jen že můžu vzít kufr kterej pohltí cca 11-12 lidí ...ale zase se mě ta sviňa těžká nechce tahat aby se pak nehrálo
tak dejte zavčas vědět.
![]()
Ula mi nabízel odvoz z Pardubic tak snad pro tebe bude taky místo
Kufr určitě vem, bude se hodit
Jedeš potom i do Pardubic?