od iHateRussians
čtv 24. kvě 2012 0:18:20
čtv 24. kvě 2012 0:18:20
nedavno sem precetl tudle knizku podruhy,,a odty doby co sem ji precetl poprvy A SNAZIL SE JI RIDIT moe hra dost upada,a neprichazej moc vysledky,,, nebudu rikat ze to je swing nebo co,, zkusil sem to racionalne zkritizovat a popremyslet proc,a porovnat se starsi hrou,sice mi to zabralo dost casu,ale dosel sem k zaveru,ze to,jak sem byl z teto knihy ze zacatku nadseny,ted sem spise "nastvany"...
Pride mi,ze predvadena hra (podle knihy) je strasne PASIVNI !!!! ale silene,checkovat TP ,foldovat oesd, obcas si callnout FD ,skokro zadny valuebetovani a tak..ja myslim, ze v dnesni dobe vladne agrese a kniha je sice dobra,ale spis zastarala nebo urcena pasiv tagum.... IMO!
Pride mi,ze predvadena hra (podle knihy) je strasne PASIVNI !!!! ale silene,checkovat TP ,foldovat oesd, obcas si callnout FD ,skokro zadny valuebetovani a tak..ja myslim, ze v dnesni dobe vladne agrese a kniha je sice dobra,ale spis zastarala nebo urcena pasiv tagum.... IMO!
Naposledy upravil(a) iHateRussians dne ned 5. říj 2014 17:31:37, celkem upraveno 1 x.