od A_Rimmer
sob 2. čer 2012 14:02:53
sob 2. čer 2012 14:02:53
To co hovoris nedava zmysel. Ja ked viem, ze mi super zahodi QQ (ty si hore napisal, ze ti to foldne), tak tam vzdy betnem/raisnem ATC (bluff raise), ked viem ze callne, tak raisujem silne ruky (value raise). Povedat si, ze ja to checknem, foldnem, lebo to nemusim hrat, to je cisty alibizmus, missnuty ev+ spot. Ak si taky hohaty, ze si to mozes dovolit, tak prosim, ja nie.
Dony sa hraju brutalne tight, hraci, ktori sa vedia tomu prisposobit a vyuzit to ako svoju vyhodu, budu vzdy v zisku. Ak budes taketo spoty missovat cakat kym budes moct pushnut AK za 10 bb, tak hras tak isto ako ostatni, nemas ziadny edge. Pockat na dobry push podla icm a potom ho spravit, to uz dnes vie kazdy. Vyhrat ruku s 73o proti QQ nie, v tom je tvoj edge. Cakat na karty nic neriesi.
Dony sa hraju brutalne tight, hraci, ktori sa vedia tomu prisposobit a vyuzit to ako svoju vyhodu, budu vzdy v zisku. Ak budes taketo spoty missovat cakat kym budes moct pushnut AK za 10 bb, tak hras tak isto ako ostatni, nemas ziadny edge. Pockat na dobry push podla icm a potom ho spravit, to uz dnes vie kazdy. Vyhrat ruku s 73o proti QQ nie, v tom je tvoj edge. Cakat na karty nic neriesi.
Naposledy upravil(a) A_Rimmer dne ned 5. říj 2014 17:30:49, celkem upraveno 1 x.
Dokym nezahlasis "allin" alebo "call", nemozes vypadnut z turnaja!