Moderátoři: Luky, Yntos, PanTau, kubiiik
tohle je urcite pravda a aspon se tu rozjizdi zajimava diskuze ale myslim si ze pri spravnym zahrani lezi v tech Axo handach neskutecne value ale problem je ze je lidi prehravaj... ta value vychazi z kombinace solidni karty a pozice ... tady se bavime o BTN takze vim ze se mi to bude hrat dobre na CO uz bych je vynechal protoze pokud me BTN callne a prijde Axx tak vubec netusim kde jsem po zbytek handyJakub Š. píše:Já jsem rozhodně pro range suited karet a to především z toho důvodu, že mi to často umožní zůstat agresivní a pokračovat v barelování. S K2s mám na flopu s jednou kartou do mojí barvy třeba Jxx 3 outy na krále a dalších 10 outů na flush draw, díky čemuž budu moci barelovat na turnu - nehledě na to, že budu moci pokračovat i na většině karet jako A nebo Q, takže těch outů, kdy zůstanu agresivní je hodně. Tím, že se trefím do vyšší flushe bych se moc netrápil, to se často nestane.
s Ax budu na flopu Jxx prakticky drawing dead a nejsou na turnu skoro žádné outy, které by mi mohli pomoci. Obecně se Axo handy hrajou neskutečně blbě a často nestojí za to si s nima komplikovat život v jakékoliv pozici.
Navíc se suited kartama na flopu častěji trefím něco jako pár + FD nebo gutshot + FD nebo overkartu + FD, které mi umožní na případný check-raise 3betovat.
Navíc na Axx můžu eso reprezentovat, takže jako bych ho vlastně měl
Co se týče checku behind na Kxx...tak v balíčku jsou 3(4) esa, která mohou na turnu přijít, tj. nijak velká šance.
Je to jen můj uhel pohledu, určitě existuje mnoho správných cest a netvrdím, že ta má je správná
pokud mě soupeř na blindech callne třeba s ATs, na flopu OOP standartně checkne, já checknu behind, na turnu betne (jak píšeš zaplatí min. jednu sázku), tak jsem trošku v kýblu ne?medvidek98 píše: kdyz ja budu mit A2 a prijde Axx flop checknu tak davam volnou kartu ale vubec mi to nevadi protoze pokud souper drzi neco jako KQ KJ tak mi na turnu nebo riveru zaplati min jednu stredni nebo dve mensi sazky a ma malou sanci na zlespeni pripadne ho to obcas inspiruje k blafu na nezajimave karte