maaaarty píše:je to sick, držim palce ať se to otočí! ...
ale neodpustim si, že ta první handa na riveru je jen call
zajimava uvaha me to taky napadlo kdyz to zvedl z prvni ale rikal jsem si ze precejen dosla barva on muze stejne hrat i 22 Ax nejaky PP a v podstate jediny co me porazi je 7x a 77... a na ne je tahle line sick
jo ještě jsem zapomněl minule na tohle...samozřejmě, že tam z tej range toho drtivou většinu crushuješ, ale jde přece o to, jakou z toho dostaneš value. Zkušenost mi řiká, že tohle je ten typ boardu, kdy i ty největší fishe (samozřejmě se výjimky najdou, ale tady fakt minimálně imo) dokažou zapomenout na to, kolik v rom potu nechali a zahodí ti nejenom air, ale i nějaký hity, některá fish dokonce i tu flush. A za čarou měls 12bb, což je hratelnej stack, takže to považuju za zbytečný se tam stacknout, protože nedostaneš v součtu takovou value, jakou ztratíš v případech, kdy to zrovna bude mít. A i kdybys tam chipově v long runu něco málo vydělával, tak je to shozený tim, že po prohře končíš, zatimco check behind ti nechá hratelnej stack.
Naposledy upravil(a) maaaarty dne ned 5. říj 2014 18:10:25, celkem upraveno 1 x.
jako neco na tom je musim si to promyslet ale tady mi zrovna zbejva 6 BB ale je fakt ze bejt to na nizsim lvl tak to muze bejt zajimavy
Naposledy upravil(a) medvidek98 dne ned 5. říj 2014 18:10:25, celkem upraveno 1 x.
ITM% is the most useless stat in poker. Those with the highest ITM% are the biggest nits, and don't make much money, if any at all.
U stolů jste sami sobě tím nejhorším soupeřem.
maaaarty píše:je dobře, že ses rozblogoval v poslední době takhle každodenně, je to supr čtení, takže keep it!
ty shoty jsou samozřejmě výhodný, protože to porážíš, ale hlavně opatrně a pozor, abys nepotkal zas ten hnusnej syndrom potom!!!
gl!
jak jsem psal pomaha mi to utribovat si myslenky a ventilovat emoce... zabrecim si tady ve vlaknu a spat jdu s cistou hlavou druhej den si prectu ze to maji ostatni podobne a ze se to zlepsi a taky ze jo! ten feedback je super a díky všem za něj protoze doma jediny co slysim je "jak ti vydelava hazard?" a "kdy se vratis na skolu?" o zklamani prarodicu jsem informovan na kazde rodinne akci a o zklamani rodicu ani nemluvim
s tema shotama je to zvlastni protoze ja jsem pevne presvedcenej ze ty 11 a 22 nicim rozdilem tridy ale musim hrat uvolnene proste RR donky callovat druhy pary a v HU se stackovat na kdejakou picovinu...driv jsem tam hral jakoby v kreci ale ted mi dost pomohlo to tempo co jsem chytl na 3 a hlavne na 6 kde to je podle me nejagresivnejsi lvl na flopu
Naposledy upravil(a) medvidek98 dne ned 5. říj 2014 18:10:25, celkem upraveno 1 x.
ITM% is the most useless stat in poker. Those with the highest ITM% are the biggest nits, and don't make much money, if any at all.
Rodičům bych radši vůbec nic neříkal, akorát to vede k hádkám. Osobně jsem to udělal tak, že jsem přišel k našim a vykládám jim, jak zvládám všechno tak tak, a z výplaty mi moc nezbyde. Samozřejmě mě uklidňovali a říkali, že pokud nejde o zdrávý jde o hovno (pardon za to slovo je to citace ). Potom jsem jednou přišel a začal jsem vyjmenovávat co jsme si koupil - pneumatiky na auto, externí hardisk, SSD disk, sálovky do haly, apod. Řekl jsem to všechno najednou. Jaká si myslíš, že byla reakce? Začali mě zpovídat a když jsem jim řekl, jak jsem na tom s hraním pokru, měli pomale otevřenou pusu a nechápali, jak se tak dají vydělat peníze.
S toho mi plyne ponaučení, že rodičům zacpeš pusu důkazem, nějakýma věcma, co si koupíš čistě jenom za poker.
Teď když přijdu, tak se mě i zeptají kolik jsem vydělal a když jim to řeknu, myslím, že tomu beztak nevěří, ale už na to nic neřeknou.
Kdo se směje naposled, ten se směje nejvíc
Každopádně hodně štěstí a ať se daří. Držím palce
Naposledy upravil(a) stanekmates dne ned 5. říj 2014 18:10:25, celkem upraveno 1 x.
fastforwar NL10 to jsou tupy opice... jakmile RR tak to maji pokazdy a ja jsem debil protoze pokazdy doplatim
ale nektery handy mi delaji radost
***** Hand History for Game 12661151501 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, February 12, 13:31:11 EST 2013
Table Bolt (Real Money) Seat 1 is the button - Hero
Total number of players : 6/6 Seat 1: BTN ($15.29 in chips) [152.9bb] - Hero
Seat 2: SB ($60.53 in chips) [605.3bb]
Seat 3: BB ($14.2 in chips) [142bb]
Seat 4: MP2 ($14.6 in chips) [146bb]
Seat 5: MP3 ($13.6 in chips) [136bb]
Seat 6: CO ($19.2 in chips) [192bb]
Seat 2 SB posts small blind [$0.05 USD].
Seat 3 BB posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards ** Dealt to Hero (Seat 1)
Seat 4 MP2 folds
Seat 5 MP3 folds
Seat 6 CO raises [$0.25 USD] Hero calls [$0.25 USD]
Seat 2 SB folds
Seat 3 BB folds
** Dealing Flop **
Seat 6 CO bets [$0.40 USD] Hero raises [$1.20 USD]
Seat 6 CO will be using his time bank for this hand.
Seat 6 CO calls [$0.80 USD]
** Dealing Turn **
Seat 6 CO checks Hero checks
** Dealing River **
Seat 6 CO bets [$1.60 USD] Hero raises [$4.50 USD]
Seat 6 CO folds Hero does not show cards. Hero wins $8.84 USD
ten FF me znici ... ubral jsem 3bety zacal respektovat 3 bety teda pokud nejsou maly nebo nejsme 400BB deep trochu prehodnotil stackoff range precenej ti hraci fakt nudari...jednou zahraju TPTK proti BTN a hned trefim do KK
hlavne jsem prestal branit spoustu minutejch hand na flopu protoze jejich flat range je asi tak desetinova proti moji opening a pak jsem se taky uklidnil BvB jak je to 200+BB deep precejen tam je pozice nad zlato
...skoda ze na nl 25 nemam roll protoze jestli to je tak lehky jak NL10 tak u SNG dlouho nevydrzim
asi nejvic sick handa preflop jsem tam sel kvuli bTN precejen 400BB efektiv za blind... to tam muzu jit ciste pro TOP2+
***** Hand History for Game 12663238532 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Wednesday, February 13, 03:15:14 EST 2013
Table Bolt (Real Money)
Seat 1 is the button
Total number of players : 6/6
Seat 1: BTN ($64.74 in chips) [647.4bb]
Seat 2: SB ($14.66 in chips) [146.6bb] Seat 3: BB ($41.98 in chips) [419.8bb] - Hero
Seat 4: MP2 ($30.55 in chips) [305.5bb]
Seat 5: MP3 ($10.96 in chips) [109.6bb]
Seat 6: CO ($10 in chips) [100bb]
Seat 2 SB posts small blind [$0.05 USD]. Seat 3 BB posts big blind [$0.10 USD]. - Hero
** Dealing down cards ** Dealt to Hero (Seat 3)
Seat 4 MP2 folds
Seat 5 MP3 raises [$0.20 USD]
Seat 6 CO folds
Seat 1 BTN calls [$0.20 USD]
Seat 2 SB folds Hero calls [$0.10 USD]
** Dealing Flop ** Hero checks
Seat 5 MP3 bets [$0.20 USD]
Seat 1 BTN folds Hero calls [$0.20 USD]
** Dealing Turn ** Hero checks
Seat 5 MP3 checks
** Dealing River ** Hero is all-In [$41.58 USD]
Seat 5 MP3 is all-In [$10.56 USD] Hero shows four of a kind, Sevens.
Seat 5 MP3 doesn't show a full house, Sevens full of Fours. Hero wins $31.02 USD from the side pot 1 with four of a kind, Sevens. Hero wins $21.17 USD from the main pot with four of a kind, Sevens.
Game #12663238595 starts.
#Game No : 12663238595
az se naucim skladat kdyz na me souper rve MÁM SET!!! tak to bude enonuno
odehraju profitabilne kdejakou kravinu z kdejaky pozice ale vsechno co vyhraju odevzdam ve trech handach kde souper trefi set+ na flopu ale protoze jsme casto 3-betli tak na turnu mame pot behind a ja neco jako TPTK +
No to by mne taky zajímalo, jak detekujete sety
Taky mne v poslední době hodně trápí handy, které probíhají ve stylu:
Já dost deep (>25bb) AK na MP a po limpu z EP pošlu 4,5bb raise (třeba 225 na blindech 50/25). Všichni fold a původní limper call za cenu, kdy pomalu nemám stack ani 10x výši jeho doplatku. Flop A-6-3 rainbow. Po betu na flopu call, turn přinese blank, posílám druhý barrel a dostanu plnou. To už doplatit musím a dívám se smutně na set 66 či 33.
Jde s tím vůbec něco dělat?
Naposledy upravil(a) TomVonSchau dne ned 5. říj 2014 18:10:25, celkem upraveno 1 x.
TomVonSchau píše:No to by mne taky zajímalo, jak detekujete sety
Taky mne v poslední době hodně trápí handy, které probíhají ve stylu:
Já dost deep (>25bb) AK na MP a po limpu z EP pošlu 4,5bb raise (třeba 225 na blindech 50/25). Všichni fold a původní limper call za cenu, kdy pomalu nemám stack ani 10x výši jeho doplatku. Flop A-6-3 rainbow. Po betu na flopu call, turn přinese blank, posílám druhý barrel a dostanu plnou. To už doplatit musím a dívám se smutně na set 66 či 33.
Jde s tím vůbec něco dělat?
celkem epic, ten izo raise je dost velikej, když se dostaneš na flop tak máš 2 poty behind a TPTK takže to už nikdy nesložíš, lidi rádi hrajou Ax nesmysly, takže jestli má 2 páry nebo třeba trefil ten set, tak je to smůla, ale často ti zaplatí se slabším Ax.
Naposledy upravil(a) Mr.M@r dne ned 5. říj 2014 18:10:25, celkem upraveno 1 x.
v STT za 50BB to je podle me setup s tim rozdilem ze on dlouhodobe neni v plusu+ tam ma spoustu jinejch blbosti na ktery plati tam s tim problem nemam ale co jsme ted odehral nejaky 2000 hand CG tak jak budu v italii mam v planu si je vsechny projet a proste souperova stacking range vypadala asi jako TPTK+ gutshot a lepsi zkousel jsem hrat neco jako 40/33/10 a kdyz to zredukuju tak na 28/25/10 tak to bude hodne zajimavy...v nekterejch situacich si musim posilit range abych nemusel blafovat tak casto ale zaroven to vidim tak ze u spousty hand na hodne boardech proste nebudu hrat tu 5% value handy ale ciste situaci
Dealer: Congratulations to player NoDeal98 for winning tournament PokerArena CZ/SK - 150$ added - 1$ 1R1A
dneska by to slo
Konečně se tu rozblogovalo víc lidí a jeden by v tom našel inspiraci, ať už jde o cílevědomost Stanka a pracovitost Matesa, hodinovku Mártyho nebo nadhled PanaTau dokonce i Bandit a T-fon, které jsem dříve v PA dotovaných turnajích rád tahal do postflopů, mají poslední dobou výsledky, že už si hledám jiné cíle
Motivace: schází ale díky článkům tady na aréně vím, kde je problém. Uvidíme co předvede psycho coatch , ale nebude to mít lehký. Mám za sebou několik semestrů managementu, osobního managementu a psychologie na Masárně a vím co a jak dělat jen to nedělám... umím řídit 150 lidí, ale neukočíruju sám sebe. Vždy pro mě byl hlavním motorem moje lenost . Možná vám to přijde divný jak to může fungovat, ale byl jsem ochoten vždy tvrdě máknout, pokud mi to v budoucnu dovolí ležet a nic nedělat, protože to vždy byl můj ultimátní cíl => nedělat nic, válet se, odpočívat, pít pivo a plácat po zadku pěkný holky Trochu to zachraňuje Árnýýý každej den
Hodinovka už už začíná vypadat rozumně díky 18 stolům, ale pořád cítím obrovský rezervy ve schopnosti naplánovat si a dodržet délku a kontinuálnost odehraných session
SpoilerZobrazit
S úrovní hry jsem celkem spokojen, což je vlastně špatně, protože "Discontent Is The First Step In Progress", ale přemýšlím, že začnu pravidelně přimíchávat MTT do hry. Každý den tak 2-4 vedle tech SNG, protože tu výhodu co tam vidím mám oproti SNG o dost větší... když zvládáte 22$ sitko tak 6$ MTT je jak procházka růžovou zahradou. Ale jak to bude vycházet na $/hodina ještě nevím.
Začal jsem cvičit! Za poslední rok jsem +12Kg +tlak +stres -holka -dobrej pocit sám ze sebe a už je načase s tím něco udělat. Dřív jsem se o to dost zajímal a asi bych mohl napsat pár bakalářek od metod tréningu po výživu vím ,že na to nevypadám, ale výživového poradce bych mohl dělat z fleku. Takže teď to vypadá asi takto:
motivace.jpg (23.7 KiB) Zobrazeno 1020 x
Úplně na závěr se pochlubím s včerejším výsledkem stálo mě to cca 15$ na BI a dalších 30$ na čase ale posuďte sami
SpoilerZobrazit
chuť je úžasná!!!
Jo a ještě dnes budu dávat znovu přihlášku na vejšku jen přemýšlím, že si přidám nějákej obor kde jsou pěkný holky? někdo nápad? Brno
Tak nakonec přece jenom půjdeš na vejšku? Myslím že je to dobrej nápad(podnikám si jseš schopnej vydělat víc než pokerem) A ještě tím vyřešíš problémy doma A poker budeš moc hrát i na vejšce budeš to mít jako dobrej přivýdělek
Naposledy upravil(a) crashed dne ned 5. říj 2014 18:10:25, celkem upraveno 1 x.