pěknej včerejší výsledek, jen bych to nepřepočítával na BI, to je jak v tom dokumentu o poker PRO
jinak MTT jsou dobrá volba, akorát se to blbě multitabluje současně, já to tak dělám, ale nemultitabluju 18 sng
Moderátor: kacvo
přesně jak píšeš musíš si to nastavit Options-Settings-rakeback and bonuses a tam si to nastavis od kdy do kdy jaky % nebo jaky bonusymaaaarty píše:krasnej
jo a prosimtě, jak to v tom HEMu děláš, aby se ti v grafu zobrazoval ten rakeback, já už na to v minulosti párkrát koukal a nikdy jsem na to nepřišel. Když zatrhnu rakeback, tak se mi nic nezmění, ani nevidim žádnou složku na nastavení, jak by se měl zobrazovat. To si někde zadáš nějakou procentuální hodnotu a na jejím základě ti to počítá? nebo v nějakejch intervalech někam zadáváš kolik jsi dostal v absolutní hodnotě?
gl!
posli to me zajimacrashed píše:A jinak nejlepší cvičení je to insanity(jak dělá i liftex) to můžu doporučit jestli chceš můžu ti poslat odkaz na stáhnutí(já jsem v 10 dnu a je to fakt skvělý)
Ahoj, ja som to vcera zacal, chcem sa spytat taky technicky detail. Kedy to odporucas cvicit?crashed píše:A jinak nejlepší cvičení je to insanity(jak dělá i liftex) to můžu doporučit jestli chceš můžu ti poslat odkaz na stáhnutí(já jsem v 10 dnu a je to fakt skvělý)
Nejlepší je cvičit a potom se najístaspire píše:Ahoj, ja som to vcera zacal, chcem sa spytat taky technicky detail. Kedy to odporucas cvicit?crashed píše:A jinak nejlepší cvičení je to insanity(jak dělá i liftex) to můžu doporučit jestli chceš můžu ti poslat odkaz na stáhnutí(já jsem v 10 dnu a je to fakt skvělý)
Povedzme ze pridem z prace o 18tej, mal by som ist cvicit hned a potom dajme tomu po 2 hodinach sa najest. Alebo prist domov, najest sa a cca o 21:00 zacat cvicit? Alebo kedy je najlepsia doba a aky casovy interval medzi cvicenim, jedlom a spankom?
Oki super, vyskusam to takcrashed píše:Nejlepší je cvičit a potom se najístSamozřejmě ale nesmíš jít cvičit s hladem ale před cvičením něco lehkýho a po cvičení se pořádně najíst... jíst můžeš hned po cvičení si myslím
Nejlepší co bych ti doporučil po tom co přijdeš z práce si chvilku dáchnout zacvičit si tak cca. v 19hodin potom si hned udělat jídlo a pak jít dělat další věci...
já jo, ale myslím, že minimum na PS je 10$medvidek98 píše:nekdo kdo pouziva jak party tak PS? potrebuju previst 2$chci si v nedeli zahrat tu superkvalifikaci do vyrocniho SM
jen rebuild bankrolu a psychické pohodyBandit Queen píše:medvíku, kurva, nemohl by si jít hrát něco jinýho, než moje 3$ sitka!! Mě nebaví tě tam potkávat, hybaj na 6$!
medvidek98 píše:jen rebuild bankrolu a psychické pohodyBandit Queen píše:medvíku, kurva, nemohl by si jít hrát něco jinýho, než moje 3$ sitka!! Mě nebaví tě tam potkávat, hybaj na 6$!2-3 dny 200-400 turnaju