elSabi(CZ) píše:Leragaco píše:Nechcem nikomu brat iluzie, ale treba byt realista, aj v hokeji ste mali velke oci proti slovensku a ako to dopadlo, ale nevadi, skusili ste a nevyslo
Je to myslene vseobecne, nie na konkretnych ludi, kazdopadne nech sa vasej krajine dari
jej, 1x v zivote nas porazite a hned jste mistri sveta???
a Ronaldo, kdyz bude zdvojenej tak po 20 minutach zacne byt rozcilenej, nasranej apod...kdyz k tomu pripocteme jak je nulovej dozadu, nejak z neho nejde strach...myslim ze máme na to je porazit...ale urcite nedostaneme klepec jak tady nekteri "fanouskove" preji nasemu tymu...
Poviem ti to takto. Ja moc nasim v kokeji nefandim, pretoze su to darmozrazi, na druhej strane, ked si pozries majstrovstva na ktorych ste hrali, tak v drtivej vacsine ste mali stastie ci uz na skupinu, alebo celkovo v zapasoch, nasi dementi su dementi, ktory vedia zahrat proti silnym muzstvam a ked pride slabe muzstvo, tak nevedia ako hrat.
Nemusis sa bat, ze som neviem ako nadseny, ze mame striebro. Po tych vykonoch v nieketorych zapasoch, by som im dal akurat tak h....., ale mali stastie a dostali sa do finale.
Mier s vami