od iragaines
pon 9. črc 2012 22:14:53
pon 9. črc 2012 22:14:53
Dneska jsem si poprve analyzoval poradne svoji hru s wizardem, projel jsem si asi 5 sngocek, trvalo mi to asi 80 minut a jsem z toho pomerne dost rozpacitej, protoze mam pocit, ze si z toho nepamatuju skoro vubec nic. Pro jistotu jsem si to nahral a zkusim se na to pak znova podivat.
Dotaz : Jakym zpusobem s wizardem kdo pracujete? Je treba pro zacatek lepsi s nim pracovat kratsi dobu -> vetsi sance si toho vic zapamatovat a postupne si pridavat? Nebo to chce do toho slapnout hned od zacatku a ono se to casem poda a budu si toho pamatovat vic a vic. Doufam,, ze je muj dotaz k pochopeni, nevim totiz, jak jinak to formulovat. Za dnesek mam pocit, ze to byla hodina a pul, ktera mi toho ve vysledku moc nedala.
Diky za odpovedi.
Dotaz : Jakym zpusobem s wizardem kdo pracujete? Je treba pro zacatek lepsi s nim pracovat kratsi dobu -> vetsi sance si toho vic zapamatovat a postupne si pridavat? Nebo to chce do toho slapnout hned od zacatku a ono se to casem poda a budu si toho pamatovat vic a vic. Doufam,, ze je muj dotaz k pochopeni, nevim totiz, jak jinak to formulovat. Za dnesek mam pocit, ze to byla hodina a pul, ktera mi toho ve vysledku moc nedala.
Diky za odpovedi.
Naposledy upravil(a) stanekmates dne úte 10. črc 2012 10:31:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Schváleno