od Hajanek
stř 11. črc 2012 18:40:18
stř 11. črc 2012 18:40:18
Postupně si budu doplňovat úkoly z minulých období, zjevně si budu neustále upravovat jednotlivé příspěvky pro konkrétní měsíc.
Úkol č. 1 (nesplněno - málo nahráno)
1. hraji Turba takže:
UTG až UTG +2
AQs AK TT+ (re-raise pouze s QQ+)
77+ A9s limp pouze při nízkých blindech
MP1 MP2
ATs AQ
88+ KQs limp, když se účastní více lidí a blindy jsou malé (nerad však hraji velké poty s tímto)
CO
AQs AK TT+
A8s KQ 7++
66+ občas i limp (když je více limperu, přidávám se popř raise)
BU
ATs AJ 88+
A6s At 66+
JTs QJ 2 -
SB
80% (12.7. změněno na 10-35% dle pokerstove (opět záleží statech člověka na BB, blindech, stacích)
strašně záleží na předchozích akcích, nedělá mi problém zahodit AKs (UTG raise -> CO re-raise -> SB all in)
rád si limpnu se suited connectorem JT+
set mining většinou limpuji popř z brzkých pozic zahazuji (ale u turbo modu radši limpnu než raisnu s 77, popř flat-callnu při účastnění se více lidí najednou)
2. Zatím nemám program na staty zaznamenávané u soupeřů. (11.7. program mám, a i něco ukazuje)
3. Set mining: z mého malého vzorku 12ti turnajů jsem neměl jedinou příležitost pro set mining.
Většinou jsem musel složit z důvodu raisu jiných hráčů.
Lehká úroveň pouze jsem se přiblížil (2,2 - 2,5 násobek průměrného stacku na bublině)
Ruka mrtvého muže A8 - vždy jsem skládal, popř. prohrál
Dlouhá postupka - hraji minimum hand, které jsou connected (11.7. již několirát jsem měl tu čest vypadnout na postupce, ale stále nehraji connected handy...)
edited na:
UTG-UTG+1: TT+, AK, AQs (z UTG+2 99, AQ)
UTG+2: 99+, AQo
MP1-MP2: 99, AJ
MP3: 77+, ATs, KQs
CO 77+ A9s+ ATo + KQ, KJs, QJs, JTs
BTN: 55+, A9o, AXs, K9s, Q9s, J9s, T9s
SB: 55+, A9o, AXs, K9s, KQo, Q9s, J9s, T9s
Úkol č. 1 (nesplněno - málo nahráno)
1. hraji Turba takže:
UTG až UTG +2
AQs AK TT+ (re-raise pouze s QQ+)
77+ A9s limp pouze při nízkých blindech
MP1 MP2
ATs AQ
88+ KQs limp, když se účastní více lidí a blindy jsou malé (nerad však hraji velké poty s tímto)
CO
AQs AK TT+
A8s KQ 7++
66+ občas i limp (když je více limperu, přidávám se popř raise)
BU
ATs AJ 88+
A6s At 66+
JTs QJ 2 -
SB
80% (12.7. změněno na 10-35% dle pokerstove (opět záleží statech člověka na BB, blindech, stacích)
strašně záleží na předchozích akcích, nedělá mi problém zahodit AKs (UTG raise -> CO re-raise -> SB all in)
rád si limpnu se suited connectorem JT+
set mining většinou limpuji popř z brzkých pozic zahazuji (ale u turbo modu radši limpnu než raisnu s 77, popř flat-callnu při účastnění se více lidí najednou)
2. Zatím nemám program na staty zaznamenávané u soupeřů. (11.7. program mám, a i něco ukazuje)
3. Set mining: z mého malého vzorku 12ti turnajů jsem neměl jedinou příležitost pro set mining.
Většinou jsem musel složit z důvodu raisu jiných hráčů.
Lehká úroveň pouze jsem se přiblížil (2,2 - 2,5 násobek průměrného stacku na bublině)
Ruka mrtvého muže A8 - vždy jsem skládal, popř. prohrál
Dlouhá postupka - hraji minimum hand, které jsou connected (11.7. již několirát jsem měl tu čest vypadnout na postupce, ale stále nehraji connected handy...)
edited na:
UTG-UTG+1: TT+, AK, AQs (z UTG+2 99, AQ)
UTG+2: 99+, AQo
MP1-MP2: 99, AJ
MP3: 77+, ATs, KQs
CO 77+ A9s+ ATo + KQ, KJs, QJs, JTs
BTN: 55+, A9o, AXs, K9s, Q9s, J9s, T9s
SB: 55+, A9o, AXs, K9s, KQo, Q9s, J9s, T9s
Naposledy upravil(a) Hajanek dne ned 5. říj 2014 18:10:11, celkem upraveno 5 x.