od vojta268
pát 13. úno 2015 11:26:39
pát 13. úno 2015 11:26:39
Zajímavé, já bych to na flopu přetáčel, abych dostal value ze setů, dvou párů, případně Ad, které tam bude málokdy, skoro nikdy, ale ukázalo se, která play je tu lepší... 

? flop je raisnutej. do ryby jasne lepsi play no.vojta268 píše:Zajímavé, já bych to na flopu přetáčel, abych dostal value ze setů, dvou párů, případně Ad, které tam bude málokdy, skoro nikdy, ale ukázalo se, která play je tu lepší...
JohnnyOrlican píše:? flop je raisnutej. do ryby jasne lepsi play no.vojta268 píše:Zajímavé, já bych to na flopu přetáčel, abych dostal value ze setů, dvou párů, případně Ad, které tam bude málokdy, skoro nikdy, ale ukázalo se, která play je tu lepší...
Podle mě bys mu měl ty peníze poslat zpátky s tím, že si je takhle snadno nezasloužíšJohnnyOrlican píše:Dneska jsou online husty lidi..
COZEEE ?Luky píše:SB: $3.05 (76.3 bb)
Hero (BB): $5.37 (134.3 bb)
UTG: $5.11 (127.8 bb)
MP: $10.64 (266 bb)
CO: $5.24 (131 bb)
BTN: $5.07 (126.8 bb)
Preflop: Hero is BB with AA
UTG raises to $5.11 and is all-in, MP folds, CO calls $5.11, 2 folds, Hero raises to $5.37 and is all-in, CO folds
blbej dotaz, ale proč si na flopu vsadil tak málo?
Neni duvod vsazet vic. Malej efektiv stack, A high dry board, tenhle sizing pujdu s celou svoji rangi (i kdyz absolutni monstery jako set es muzu checknout back), plus teda hodne okrajove to obcas vyprovokuje nejakou podobnou kravovinu.Bandit Queen píše:blbej dotaz, ale proč si na flopu vsadil tak málo?
jj, ten bet v pohode, ale po jeho raisu bych asi zvazil push, i kdyz tohle je taky dobry, protoze to tam pravdepodobne dostane cely sam na turnu..Vocaaas píše:Neni duvod vsazet vic. Malej efektiv stack, A high dry board, tenhle sizing pujdu s celou svoji rangi (i kdyz absolutni monstery jako set es muzu checknout back), plus teda hodne okrajove to obcas vyprovokuje nejakou podobnou kravovinu.Bandit Queen píše:blbej dotaz, ale proč si na flopu vsadil tak málo?