od Shagy1710
pát 26. dub 2013 18:41:28
pát 26. dub 2013 18:41:28
Q7s-fold. Nema zmysel sa niekde ponahlat mas dobry stack
A9s- No ja by som isiel r/f. Mam blocker na Ax. call mi nevadi mam celkom ok handu na postflop. Push bude tiez ok
KJo- Toto je vetsinou fold. Ale ak tam mas tight hracov tak sa to da otvarat. Aj vramci neakej balanc je to dobry open. Ale balanc na 1$ riesit nemusis
KQo-fold
KQo- Fold ( Ale ja take handy otvaram
)
KJo-To je tak na tesno. Zalezi aky mas stol. Al fishky tak mozes pocakt na lepsi spot
87o-fold
A5s- bez infa tazko povedat. Ak to je limper tak pushpreflop.
Q4s-fold
ATo-fold
K9s- fold
T5o-fold
A6o-fold
Q3o-Fold
K5o-fold
85o-fold
A9s-call !!!
A8s- taky BE push
97s- Zalezi co tam mas za hracov. Fold nebude nikdy chyba. Open bude tiez ok v zavislosti na hracoch
98s-fold
JQs- bez infa o hracovi ze tam dava -EV push tazko povedat. Do random hraca fold
66- Bet na flope. Toto nemozes nikdy checknut.
A4o- bez readu tazko povedat. Skor fold este
Q4s-fold
J3o-fold
K5o-fold
A2o- ok zahrane
A9s- No ja by som isiel r/f. Mam blocker na Ax. call mi nevadi mam celkom ok handu na postflop. Push bude tiez ok
KJo- Toto je vetsinou fold. Ale ak tam mas tight hracov tak sa to da otvarat. Aj vramci neakej balanc je to dobry open. Ale balanc na 1$ riesit nemusis
KQo-fold
KQo- Fold ( Ale ja take handy otvaram

KJo-To je tak na tesno. Zalezi aky mas stol. Al fishky tak mozes pocakt na lepsi spot
87o-fold
A5s- bez infa tazko povedat. Ak to je limper tak pushpreflop.
Q4s-fold
ATo-fold
K9s- fold
T5o-fold
A6o-fold
Q3o-Fold
K5o-fold
85o-fold
A9s-call !!!
A8s- taky BE push
97s- Zalezi co tam mas za hracov. Fold nebude nikdy chyba. Open bude tiez ok v zavislosti na hracoch
98s-fold
JQs- bez infa o hracovi ze tam dava -EV push tazko povedat. Do random hraca fold
66- Bet na flope. Toto nemozes nikdy checknut.
A4o- bez readu tazko povedat. Skor fold este
Q4s-fold
J3o-fold
K5o-fold
A2o- ok zahrane
Naposledy upravil(a) Shagy1710 dne ned 5. říj 2014 18:10:41, celkem upraveno 1 x.
"Never, never, never, never give up"
"Success is getting what you want; Happiness is being happy with what you have"
"Whether you think you can or think you can't, you are right."
"Give man a fried fish "and you'll feed him for a day, teach a man to fry fish and you'll feed him for a lifetime"
"Success is getting what you want; Happiness is being happy with what you have"
"Whether you think you can or think you can't, you are right."
"Give man a fried fish "and you'll feed him for a day, teach a man to fry fish and you'll feed him for a lifetime"