Zdravím, tak jsem se v práci nudil a narazil na tvůj blog a je vskutku inspirativní vidět, kolik času věnuješ studiu a věcem okolo. Já se teda plácám na jiném formátu, ale pozitivně jsi mně nemotivoval k práci s icmizerem a shlédnutí nějakých videí z coachingů, co mám vyhlídnuté. Průser je, že jsem na štíru s časem a tak když mám před spaním čas si projít poznačené handy v icmizeru a odehrát alespoň 45 7$ fiftýn, tak jsem rád, když mi zbyde 4.5 h. na spánek.
Jinak taky jsem už asi 3 roky velký fanoušek kvalitní kávy a čaje (vskutku nákladné, ještě že nekouřím a skoro nepiju

)
Zatím mně žádná káva z doubleshotu, či z laboheme cafe vyloženě nezklamala, spíše naopak a taková Panama Gesha byl přímo neuvěřitelný degustační zážitek. Zkoušel jsem french press, mocca konvičku a Hario dripper a nakonec jsem u něho zůstal. Melu teda cestovním mlýnkem Hario mini-mill, ale i když jsem na french press umlel hodně nahrubo, tak nějaký bordel vždycky v šálku zástal a dělal menší, či větší tříslovinový ocásek a káva pozbyla tu svoji lehkou, ovocnou chuť. Filtr vyjde na cca korunu jeden a káva je úplně čistá, sice u toho musí člověk ty tři minutky stát, ale je takový příjemný kávový obřad.
Tož jen tak pro inspiraci, s mocca konvičkou chybu určitě taky nuděláš - káva dobrá a stylová : ), ale french press mi moc nesedl a přišlo mi to celkem jako škoda dobré kávy, možná je chyba v mlýnku, ale mně se nikdy nepodařilo na french pressu udělat tak dobrou kavu jako na filtru, popř. v mocca konvi.
Tedy ať se ti daří, a ať pilné studium nese zasloužené ovoce.