od crkosek
pon 20. srp 2012 14:57:33
pon 20. srp 2012 14:57:33
Ahoj. Jsem z Prahy, online poker hraju zhruba čtvrtým rokem. Ze začátku sem přesně nevěděl co bude mojí partií jestli cash game, mtt či sitka tak sem asi jako každý zkoušel všechny varianty... Tudíž spousta peněz prohrána a minimum zisku... Několik let uběhlo a myslím, že jsem našel svůj typ hry a to je cash game... Par cashoutů už proběhlo, ale nic zajímavého až na tento měsíc, kdy jsem z 7eur dosáhl až skoro na 3000eur za skoro 20 dní... Snažím se dodržovat (už) bankroll management, který mi opravdu pomáhá a přináší ovoce... Jsem tu proto, že chci své výdělky na cash game maximalizovat a postupně přecházet na větší limity a tím si k práci vydělat slušné peníze na živobytí a zábavu samozřejmě...
Momentálně sem na limitech 0.50e - 1e ...jedu max dva stoly(potřebuji přemýšlet, více stolů mi nikdy nešlo)
Už i 1e/2e mi nejsou cizí, ale zatím ještě silné sousto pro můj bankroll... Peníze z bankrollu chci uvolňovat zatím jen minimálně, abych se mohl posunout víše, takže kdyby tu nějaký zkušený cash game player chtěl o mě něco vědět, či mi pomoct, budu velmi rád... Ocením každou pomoc či radu... Díky !
Zde je má statisktika za poslední měsíc, zkuste posoudit jaký styl hráče jsem či nejsem

Momentálně sem na limitech 0.50e - 1e ...jedu max dva stoly(potřebuji přemýšlet, více stolů mi nikdy nešlo)
Už i 1e/2e mi nejsou cizí, ale zatím ještě silné sousto pro můj bankroll... Peníze z bankrollu chci uvolňovat zatím jen minimálně, abych se mohl posunout víše, takže kdyby tu nějaký zkušený cash game player chtěl o mě něco vědět, či mi pomoct, budu velmi rád... Ocením každou pomoc či radu... Díky !
Zde je má statisktika za poslední měsíc, zkuste posoudit jaký styl hráče jsem či nejsem

Naposledy upravil(a) crkosek dne ned 5. říj 2014 17:46:46, celkem upraveno 1 x.