Brej den, shrnu tu poslední necelej rok moji ehm kariéry.
Od minulých letních prázdnin sem poprvé shotoval NL10, dokonce sem tam pár dní i hrál. Paxem shotoval eště několikrát během 1/2 roka, ale s neúspěchem. To mě trochu demotivovalo, poker mě přestával bavit. Vyzkoušel sem zoom, ten mě chytnul a už se mi nechtělo hrát normální session a procházet si potom handy a diskutovat je na foru. Chvíli se mi dařilo, pak zase nedařilo, pořád dokola. Pak už sem zkoušel různý kraviny, jako uplně zbytečný blafy a tak. Nemám statisticky ze zoomu, ale typnul bych si, že tam sem v minusu. Ale i tak - něco sem tam odehrál a získal aspoň nějaký zkušenosti. Paxem vybral ňáký bonusy, to mě zas namotivovalo zkoušet NL10. Jenže se mi furt nedařilo a pokerová krize na sebe nenechala dlouho čekat. Takže sem během cca třech (??) měsíců skoro nehrál, nebo sem si na chvíli zahrál a byl sem nasranej. Po ňáký době sem si občas pustil 4 turba SnG 6max jen tak pro zábavu. To mě sice stálo ňáký peníze, ale měl sem chuť si něco pinknout. Paxem si (po hooodně dlouhý době) dal normální session na NL5, normálně sem si analyzoval handy a vono mě to BAVILO. Nejsem eště na NL10, hraju to střídavě s 5kou, podle toho, jaxe zrovna cejtim, ale doufám, že to tu jednou slavnostně oznámim.
Na NL5 6max (od jistý doby už full ring nehraju) mám 32K hand a 11BB/100. Na NL10 mám odehrýno 25k hand a -7BI. Což se mi zdá docela dost. Někdy je to deprimující a demotivující. Koukal sem se na všechny hry s KK+, kde šlo o víc než 50BB, ze 14 hand sem na nule, takže možná je to taky trochu smůla (teda doufám

). Samozřejmě si za to taky mužu sám. Občas se mi stane (naštěstí jen jednou za čas), že udělám ňákou velekravinu a odpálim stack v situaci, kdy to je do očí bijící, nebo foldnu, když sem lepší, nebo si nevšimnu, že mám set v multiway potu. Prostě takový ty handy, za který by se člověk nejrači neviděl. O to víc mě to štve, když to je na NL10. Pak mě to třeba 1/2 dne užírá a furt na to myslim, než se s tim vyrovnám. Jak kdyby mě svědomí trestalo za špatně zahranou handu

. Prvních 10k hand sem měl z tý 10ky takovej pocit, jakože dostávám hrozně naprdel. Ale poslední dobou mi to tam připadá přefishovaný nehorázně. Celkem běžný tam je, že někdo sqeezne a dva nebo 3 hráči dou call. Nechce se mi věřit, že bych to neporážel.
Momentálně mám 53BI na NL10. Na jednu stranu si řikám, proč ztrácet čas na 5ce, mám takovej krásnej roll, mužu drandit 10ku, doku neklesnu na 400 dolarů a na 5ku mi pořád zbyde krásnejch 80BI. Na druhou stranu ale se všechny větší prohry pro mě dost deprimující, když klesnu na 500 dolarů, nestane se mi vubec NIC, ale stejně.. kdybych měl odehráno dost hand a věděl, že to v pohodě porážim, tak mě to ani trochu netrápí. Ale ve spojitosti s tim, že sem tam dost v minusu, že se mi sem tam povede velekravina.. mám takovou metodu, jak hrát a přitom bejt psychicky v pohodě. Dám si stoploss na 2BI a když to projedu, du hrát na NL5. Tam když projedu další 4BI, tak se mi vubec nic nestane. Možná to je trochu ustrašenej přístup k hraní, ale psychicky to je fakt šetrný. Zatim sem to eště moc neaplikoval, ale chystám se na to, dokud se na tý 10ce nepohnu. Pořád mám nějaký leaky, kterejch sem si vědom, takže budu dál postovat handy, přemejšlet nad nima a vono se to snad nějak podá.
Dřív sem se snažil hrát pravidelně a spíš denně a jen hodinu, než obden dvě hodiny. Moje nejdelší session byla asi hodinu a půl. Průměrně hraju necelou hodinu. I když někdy třeba 2x za den. Tak na tudle metodu sem se vykašlal. Hraju když mám chuť a tak dlouho jak mám chuť. Celkem často se nudim, nemám moc koníčků, a to je dobrej důvod dát si třeba jen půlhodinovou session. Snažim se k tomu přistupovat takle - přemejšlej u toho vole a hraj to jen pro zábavu! Ale stejně, já nevydržim hrát nějak moc, obdivuju a závidim lidem, co u toho seděj 3 hodiny denně a furt je to baví. Taky nejsem žádnej brutální multitabler, hraju 4-6 stolů, na NL5 sem zkoušel i 8, tam sem to zvládal. Až budu vědět, že 10ku v pohodě porážim, tak pak klidně stoly přidám, ale do tý doby jich rači hraju málo.
Takže uvidim, jaxe to bude celý vyvíjet, pokusim se nahrát silver star, abych moh něco vybrat a nakopnout trochu roll.
Když držíš AA, tak buď všichni foldnou, nebo prohraješ.