od milanfenix
pát 31. srp 2012 13:16:21
pát 31. srp 2012 13:16:21
Takze neco malo o mne: Jmenuji se Milan Bydžovský a před 3 dny mi bylo 22. O poker jsem se zajimal uz jako pubertak, tenkrat to bylo 5-card draw, byla to nejaka freewarova aplikace
Pak jsem v televizi videl reklamy na pokerstars.com a predevsim nejake zpravodajstvi z WSOP. Zacal jsem se zajimat o holdem. Nikdy jsem poker nebral nijak vazne a mel jsem ho tak trochu pro srandu, myslel jsem si, ze vse pujde samo. Jenze nejak se to nestalo. Zacli jsme ho hrat s kamarady nazivo a protoze jsme vsichni ryby, tak nebyl problem je zprvu prehravat. Nastesti pro me se nekomu podarilo pritahnout k nam par lidi, kteri se poker snazili brat aspon trochu vazne a zacali nas neskutecne drtit. Byli to jen rekreacni hraci na NL10 apod, ale aspon vedeli, co je SPR, kdy Cbetovat, ...... Nejak jsem zacal zjistovat, ze poker bez dalsiho studia nezvladnu. Poker jsem tak nejak zacal brat vazne a po sledovani videi a mnoha clanku jsem zacal hrat 45many turba prokladane klasickymi 1table turbo SnG. Tyto SnG jsem skoncil v zisku s ROI okolo 5%, takze zadna slava. Bohuzel moje financni situace mi nedovolila pokracovat ve hre a svuj bankroll jsem vybral. Jelikoz je ted financni situace stabilni, tak mohu depositnout znovu. Na CG prechazim z duvody swingu. Opravdu nechci zazivat na 45manech bezne 100 buy inove swingy. Myslim, ze bych neco takoveho tezko ustaval.
Soucasnost: Zalozil jsem si ucet na betfair a zacnu hrat NL4. Chci postovat handy, o kterych budu mit pochybnosti a hlavne se hodne ucit. Muj cil je dostat se casem na takove limity, ktere me uzivi a byt v nich dobry. Kazdy prechod na vyssi limit chci konzultovat se zkusenejsimi hraci. Chtel bych co nejdrive vybudovat bankroll na NL10 a schopnosti na NL20, NL30. Chci byt vzdy se schopnostmi o limit vyse, i kdyz vim, ze to nebude jednoduche. V tomhle mi pomohlo tvrzeni Vojty Ruzicky, ktery rikal, ze je dulezite byt vzdy schopnostmi napred o limit a vice. Chtel bych se tim ridit.
Takze to je prozatim vse, uvitam jakekoli pripominky, jak vtipne tak vazne. VSEM GL a at ten betfair trochu zaregujeme

Soucasnost: Zalozil jsem si ucet na betfair a zacnu hrat NL4. Chci postovat handy, o kterych budu mit pochybnosti a hlavne se hodne ucit. Muj cil je dostat se casem na takove limity, ktere me uzivi a byt v nich dobry. Kazdy prechod na vyssi limit chci konzultovat se zkusenejsimi hraci. Chtel bych co nejdrive vybudovat bankroll na NL10 a schopnosti na NL20, NL30. Chci byt vzdy se schopnostmi o limit vyse, i kdyz vim, ze to nebude jednoduche. V tomhle mi pomohlo tvrzeni Vojty Ruzicky, ktery rikal, ze je dulezite byt vzdy schopnostmi napred o limit a vice. Chtel bych se tim ridit.
Takze to je prozatim vse, uvitam jakekoli pripominky, jak vtipne tak vazne. VSEM GL a at ten betfair trochu zaregujeme

Naposledy upravil(a) milanfenix dne ned 5. říj 2014 18:11:04, celkem upraveno 1 x.